- 421
- 142
- 43
Kardesim b...ktam site işte doğru adrese bile yanlış diyecek kadar paneli sorunlu bosverin ugrasmayin bsy alınmaz burdanAdresi nasıl yazdınız geçerli adres gir diyo sanki tam adresi yazicaz
Kardesim b...ktam site işte doğru adrese bile yanlış diyecek kadar paneli sorunlu bosverin ugrasmayin bsy alınmaz burdanAdresi nasıl yazdınız geçerli adres gir diyo sanki tam adresi yazicaz
TeşekkürlerBaya uğraştırdı o kısmı ama en son Sadece semt yazdım öyle kaydoldum
Rica ederim freespin satın almayın sakın yasakmış bilginiz olsun ben baştan sordum.Teşekkürler
Bana da aynısını yaptı şimdi ben de onu yazacaktım şimdi yazını gördüm 😅Canlı destek ekledım dedi. Eklemedi. İki kere daha baglandım. Cevap vermeden sohnetten attılar
HavaleHavale ile mi çektim kardeşim bende çekim yapıcam da destekte çok kişi var cevaplarsan sevinirim
Ben tekrar bağlandım ekledi bu sefer. Her alanda geçerli 1000 yap 200 çek dedi bakalım.Arkadaşlar üye olmayın hesabımı kapattılar
Eklendi bana ama oynatmiyor bakiye yetersiz diyorBen tekrar bağlandım ekledi bu sefer. Her alanda geçerli 1000 yap 200 çek dedi bakalım.
Aviatora girdim, 100 lira attımgirer girmez 1 de patladı yandım, sonraki el 15 e gitti böyle de bi gudubetim bol şans alanlara.Ben tekrar bağlandım ekledi bu sefer. Her alanda geçerli 1000 yap 200 çek dedi bakalım.
Eklenmemiş demek ki o zaman, direkt nakit bakiye olarak bakiyende görünmesi lazım çünkü, ekran resmi attım.Eklendi bana ama oynatmiyor bakiye yetersiz diyor
ne yapalımÖdeme geldi beyler deneyin bence ama freespin satın almayın.
Eklenmemiş demek ki o zaman, direkt nakit bakiye olarak bakiyende görünmesi lazım çünkü, ekran resmi attım.