- 162
- 42
- 28
2. Defa alan arkadaşlar edevllet de görünüyor mu bu nerden görebilirim
bende ziraatimi verdim. sen başvuru formunu doldurduktan kaç gün sonra paran yattı hocam çok bekledinmiPtt hesabı olan herkes aldı benim 1k ziraate yatmıştı şimdiki yatmadı dahada yatmaz tüh
diğer bankalar neden yalan oluyor hocam. devlet ibanımızı istedi yazdık banka şartı yoktu diye hatırlıyorum. yanlış anlama da ptt olmasımı lazımdıBendede öyle ama ptt hesabı olanlar aldı farklı banka hesabı verdiğimiz için yalan olduk biz
Aga ptt olanlar aldı benim gibi banka hesabı verenler alamadı tesadüf mü budiğer bankalar neden yalan oluyor hocam. devlet ibanımızı istedi yazdık banka şartı yoktu diye hatırlıyorum. yanlış anlama da ptt olmasımı lazımdı
2.kez mi aldın dostumben aldım 1000 tl ama gidip bu ilette yatirdik kaybettik
evet2.kez mi aldın dostum
hocam aldığında ne kadar süre geçmişti beklemendenBen bir defa aldimda simdi tekrar basvuru yapmis gibi gorunuyor. Tekrar yatarmi acaba
Edevlette canlı destek varsa yaz ben almadım de bi fake at bakam.. 🤔Ben bir defa aldimda simdi tekrar basvuru yapmis gibi gorunuyor. Tekrar yatarmi acaba
Valla dostum 18 mayista garanti hesabima yattiilk oldugu icin ben iki kez basvuru yapmistim. O sureyi tam net hatirlamiyom vallahocam aldığında ne kadar süre geçmişti beklemenden
Onlar kimleri kandirdi simdiye kadar 😁 basvuru yapmis gibi gorunuyor nedense.yeni basvurum yok ama Herhalde ilk verdiklerine listeden sirayla dagitiyorlar.
Edevlette canlı destek varsa yaz ben almadım de bi fake at bakam.. 🤔
hayattan kayıp bonusu alamadın belki devleti kandırabilirsin.
2 kez veriyrlar mı benm bildigim 1 kez alana bidaha vermiyrlarben başvurdum çıkmadı benden daha iyi durumda olan arkadaşıma 2 kez çıktı