- 43,406
- 47,132
- 113
Arkadaslar bu nedemek oluyor bilgisi olan arkadaslar yazabilirim??
Ekli dosyalar
-
185.5 KB Görüntüleme: 108
internette baktım da bu sekıl olanlar okeylenmıs die soyluyorlar kafam karıstı ondan actım konuyuBasvurun kabul edilmemis yani
Red olmuş aile geliri yüksek dir veya bilgileri eksik girmiş olabilirsin kardeşimArkadaslar bu nedemek oluyor bilgisi olan arkadaslar yazabilirim??
anladım dostum eyvallah ama bazı yerlerde olumlu dıye soyluyorlar enterasan bır durumRed olmuş aile geliri yüksek dir veya bilgileri eksik girmiş olabilirsin kardeşim
aile geliri yuksek degil validenin üstünden basvuruduk engellı maası var acaba ondan mı red olduRed olmuş aile geliri yüksek dir veya bilgileri eksik girmiş olabilirsin kardeşim
Olur kardeşim doğrudur orda kimlere veriliyor kimlere verilmiyo yaziyo kesin o yüzden diraile geliri yuksek degil validenin üstünden basvuruduk engellı maası var acaba ondan mı red oldu
anladım enngellı muhabbetini nasıl oluyorda gelır olarak goruyor anlamıs degilimAilede hiç bir gelir olmaması gerekiyor ondan faydalanmak için muhtemelen engelli geliri olduğu için kabul olmamıştır dostum
aynen katılıyorum inşBu süreçte işini çok iyi yapanlar da oldu işi berbat edenlerde bu süreçte ben insanların bir seyleri gördüğünü görmek istiyorum bütün bunlar bitince.
olan garibana oluyor herzamanBen bu işten bı bok anlamadım harbi diyorum kime veriyolar kime vermiyolar bizim burda bı adamın 3 katlı evi var inekler tavuk koyun bahçe yer adam başvurdu çıkmış vallahi şimdi ben ailemle yaşıyorum evliyim 2 aydır işsizim borçlarım var devletten alcam devlete geri vercem alabilirsem oda kara kara düşünüyorum çıkacak mı çıkmicak mi diye
Ben ayın 21 . de başvurdum süreç devam ediyor diyor dahaArkadaslar bu nedemek oluyor bilgisi olan arkadaslar yazabilirim??
iban verdiysen hesabına aktarım yapıldıgını soyluyorlardı ama kımsenin hesabına atmamıslar elden vermıslerBeyler bana onaylanmış 1000 tl ödemeniz hazırdır diyor bu parayı almak için gitmemiz mi lazım yoksa hesaba mi yatırıyor
iban verdiysen hesabına aktarım yapıldıgını soyluyorlardı ama kımsenin hesabına atmamıslar elden vermısler[/QUOT
Sağol reis
Doğru diyon vallaolan garibana oluyor herzaman