Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Pandemi Sosyal Destek

garcia

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,169
84
48
Basvurun kabul edilmemis yani

oridevo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,569
1,781
113
Ailede hiç bir gelir olmaması gerekiyor ondan faydalanmak için muhtemelen engelli geliri olduğu için kabul olmamıştır dostum

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
43,406
47,132
113
Ailede hiç bir gelir olmaması gerekiyor ondan faydalanmak için muhtemelen engelli geliri olduğu için kabul olmamıştır dostum
anladım enngellı muhabbetini nasıl oluyorda gelır olarak goruyor anlamıs degilim :)

oridevo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,569
1,781
113
Iste mantik su hani zaten bir sekilde zaten ona destek oluyoruz kafasi.

oridevo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,569
1,781
113
Bu süreçte işini çok iyi yapanlar da oldu işi berbat edenlerde bu süreçte ben insanların bir seyleri gördüğünü görmek istiyorum bütün bunlar bitince.

Arkasokaklar3441

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
657
159
43
Ben bu işten bı bok anlamadım harbi diyorum kime veriyolar kime vermiyolar bizim burda bı adamın 3 katlı evi var inekler tavuk koyun bahçe yer adam başvurdu çıkmış vallahi şimdi ben ailemle yaşıyorum evliyim 2 aydır işsizim borçlarım var devletten alcam devlete geri vercem alabilirsem oda kara kara düşünüyorum çıkacak mı çıkmicak mi diye

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
43,406
47,132
113
Ben bu işten bı bok anlamadım harbi diyorum kime veriyolar kime vermiyolar bizim burda bı adamın 3 katlı evi var inekler tavuk koyun bahçe yer adam başvurdu çıkmış vallahi şimdi ben ailemle yaşıyorum evliyim 2 aydır işsizim borçlarım var devletten alcam devlete geri vercem alabilirsem oda kara kara düşünüyorum çıkacak mı çıkmicak mi diye
olan garibana oluyor herzaman

Bektas38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
510
127
43
Arkadaşlar ben tek kalıyorum daha doğrusu bekar evindeyim 4 kişi kaliyoruz şimdi resmiyette burda bir tek benim ikametgahim var digerlerinki köyde ama burda çalışıyorlar benim ne bir gelirim var ne sigortam var bana cikarmi acaba

Mstfbr4646

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
524
162
43
Beyler bana onaylanmış 1000 tl ödemeniz hazırdır diyor bu parayı almak için gitmemiz mi lazım yoksa hesaba mi yatırıyor

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
43,406
47,132
113
Beyler bana onaylanmış 1000 tl ödemeniz hazırdır diyor bu parayı almak için gitmemiz mi lazım yoksa hesaba mi yatırıyor
iban verdiysen hesabına aktarım yapıldıgını soyluyorlardı ama kımsenin hesabına atmamıslar elden vermısler