- 587
- 366
- 63
Hadi hayirlisi bizede cikar insKapsam dışına çıktı yazcakmış bu şekilde yazarsa yatcak sana fa burdan arkadaş söyledi bende 2 kez aldım baktım bugün 30/04/2021 kapsam dışına çıktı yazıyo yarın yatar diyolar inşallah bakalım
Hadi hayirlisi bizede cikar insKapsam dışına çıktı yazcakmış bu şekilde yazarsa yatcak sana fa burdan arkadaş söyledi bende 2 kez aldım baktım bugün 30/04/2021 kapsam dışına çıktı yazıyo yarın yatar diyolar inşallah bakalım
Thank broBilmiyorum inşallah çıkar sana da
E devlete kapsam disimi yaziyor surec devam ediyormu yaziyorBen 2 kez almıştım pandemi parası bu gün PTT ye gittim sorgulattim çıkmış yarın alabilirsiniz dediler inşallah gidip alıcam
Çoğunluk 5 inde baslangic yazıyor muhtemelen herkese vereceklerTc no son rakamına göre mi yatıyor acaba gün gün
Ben onu bi göremedim sabahtan beri hata veriyoÇoğunluk 5 inde baslangic yazıyor muhtemelen herkese verecekler
Aynı durumdayiz dost kimse giremedi PTT sorgulamayaBen onu bi göremedim sabahtan beri hata veriyo
Gece 1-2 gibi girilebiliyor.Uykusundan feragat edebilenler o vakit girsinAynı durumdayiz dost kimse giremedi PTT sorgulamaya
Yok dostum, tam kapanma destek ödemeleri, yasli ve engelli ayligi odemeleri hepsi 5 mayıs olarak soylediler. Tc rakama gore degil. Ama belirsiz olan tek sey ibani kayitli olanlarin bankayami gelecek ptt den mi alacak. İbani kayitli olanlarada 5 inden itibaren ptt subesinden alabilirsiniz yaziyor çünküTc no son rakamına göre mi yatıyor acaba gün gün
Valla dostum hic feragat etmeye gerek yok 444 1 788 sonra 1 i tusluyorsun 2-3 dk icinde baglaniyor temsilciye. Kimlik bilgileri ile bakip söylüyorGece 1-2 gibi girilebiliyor.Uykusundan feragat edebilenler o vakit girsin
Benim 1 inci başvurum da PTT yatmıştı 2 inci de iban numarama yatmıştı şimdi bende tarih yazmıyo napcaö kafam karıştı resmen YaYok dostum, tam kapanma destek ödemeleri, yasli ve engelli ayligi odemeleri hepsi 5 mayıs olarak soylediler. Tc rakama gore degil. Ama belirsiz olan tek sey ibani kayitli olanlarin bankayami gelecek ptt den mi alacak. İbani kayitli olanlarada 5 inden itibaren ptt subesinden alabilirsiniz yaziyor çünkü
Bende bişey yazmıyo tarih falan boş yatmıcak mı acaba yaDönem dönem hata weriyor arada bir denemen lazım açılır muhtemelen sende de bu tablo çıkacaktır bu da demek oluyorki;
05/05/2021 - 12/31/2100 tarihleri arasında herhangi bir ptt şubelerinden paranı çekebilirsin demektir (1100 tl)
ya bro arasana öğren adam tel koymuş orayaBende bişey yazmıyo tarih falan boş yatmıcak mı acaba ya
Salak değiliz gözünü Sevim arıyoz sabahtan beri meşgul tam bağlanacak kapatıyorlarya bro arasana öğren adam tel koymuş oraya
bro sakin kotu bir sey demedik anlıyorum seni bizim kadar seninde ihtiyacın var uygulamayı indirsek fark edermi acabaSalak değiliz gözünü Sevim arıyorlar sabahtan beri meşgul tam bağlanacak kapatıyorlar
Dostum ptt ödeme sayfasindanmi baktin bunu bende acilmiyor sabahtan bero amkBende bişey yazmıyo tarih falan boş yatmıcak mı acaba ya