- 28
- 8
- 3
Hacı yolu gözler gibi postacı yolu gözleyeceğiz anlaşılan
Bereket heykeli ne yav😁Yok dostum tek şart bereket heykeline sarılarak resim yollamanı istiyorlar
Ağzın lağım gibi düzgün konuşmasını bile beceremiyirsun..Sana yardım filan verenin aklına tüküreyim ben .Allah seninle muhatap olan herkese kolaylık versin.Ibnenin biri de saat 9 da çektim demişti sordum saat 10 da aciliormus
Dostum böyle tanrı mı olur çok bencil bu hep kendine çalışmış o ne lan😁
saat o da açılıyor. Düne kadar 10 du bugun 9 a cektiler. Bu arada agzın maşallah iyi laf yapiyor ama yanlis yerde yapiyor. Aynisini ptt de soyleseydin. Ayrica bende ptt ye gittim once eve teslim edilecek kimae beklemesin dedi, millet dedi ki bizene, e devlet de ptt den cekebilirsiniz yaziyor falan... Ve hepsine tek tek odediler. Yani baski kurarsan oduyorlar... Sen burda ruzgar yapma orada firtina yap oderlerIbnenin biri de saat 9 da çektim demişti sordum saat 10 da aciliormus
Aynen kanka, zaten bu yüzden bunu dedim
Hayırlı olsun dostumbro ben aldim getirdiler şip şak
Karakter yoksunu, milletten dekontmu isticem? Benim ibana yollanmis vermediler, iban bilgisi olmayip merkezi odeme gorunen yani eve teslim dediklerinin hepsi aldi. İlk once yok dediler millet ısrar edince buraya kadar geldik 2 saattir bekliyoruz diyince verdiler. Simdi sende vermeye basla sirasiylaDekontunu gönder bütün foruma gotten verecem
tesekur ederim dostHayırlı olsun dostum
kanki sakin bosverKarakter yoksunu, milketten dekontmu isticem? Benim ibana yollanmis vermediler, iban bilgisi omayip merkezi odeme gorunen yani eve teslim dediklerinin hepsi aldi. İkk once yok dediler millet ısrar edince buraya kadar geldik 2 saattir bekliyoruz diyinve verdiler. Simdi sende vermeye basla sirasiyla