- 292
- 74
- 28
nerde diyor kanka bende sadece kapsam dışına çıktı diyorSalladın şuan galiba bende de kapsam dışı diyor önceden faz-2 den almışsın basvurun red edildi diyor
nerde diyor kanka bende sadece kapsam dışına çıktı diyorSalladın şuan galiba bende de kapsam dışı diyor önceden faz-2 den almışsın basvurun red edildi diyor
yok kanka o zaman onaylandı yazarOnaylanmis anlamina geliyor
@enginbakan kardesim arkadaş reddedildi dioSalladın şuan galiba bende de kapsam dışı diyor önceden faz-2 den almışsın basvurun red edildi diyor
Bu şekilde yazar yani red edildi başvurunuz diyor kısacası babayı alırsın dıyornerde diyor kanka bende sadece kapsam dışına çıktı diyor
Dostum bu apayri bir olay. Sen faz 3 e basvurmussundur ve 1-2 den alanlar ondan alamiyor red olmustur. Bu faz degil tam.kapanma destegi daha once alip muhtacligi tespit edilmis olanlara veriliyor. Vu KAPSAM DİSİNA CİKTİ demek onay anlamina geliyorSalladın şuan galiba bende de kapsam dışı diyor önceden faz-2 den almışsın basvurun red edildi diyor
Bende o yazi yazmıyor sadece kapsam dışına çıktı yazıyorBu şekilde yazar yani red edildi başvurunuz diyor kısacası babayı alırsın dıyor
yok kanka bende sade kapsam dışına çıktı diyorBu şekilde yazar yani red edildi başvurunuz diyor kısacası babayı alırsın dıyor
İçime su serpiyosun renktaşDostum bu apayri bir olay. Sen faz 3 e basvurmussundur ve 1-2 den alanlar ondan alamiyor red olmustur. Bu faz degil tam.kapanma destegi daha once alip muhtacligi tespit edilmis olanlara veriliyor. Vu KAPSAM DİSİNA CİKTİ demek onay anlamina geliyor
Kardesim red olanlara RED yaziyor, kapsam disina cikti demek kurumdan cikti onaylandi anlamina geliyor. İnterntten arastir. Ya da kardesim ben bu konuda cok net acikladim herseyi, valla herkes kendi ne biliyorsa onu dusunsun inan yoruluyorum ayni seyler anlatmaktan . Sana demiyorum, her seye bir fikri olanlara. Kapsam disina cikti yazipta red olan varsa buna gülerim sadece... Syv vakfinin ilcemizdeki muduru ile enseye tokat modundayim ve ne anlama geldigini biliyorum@enginbakan kardesim arkadaş reddedildi dio
Eyvallah kardesim bilgilendirme için teşekkür ederimKardesim red olanlara RED yaziyor, kapsam disina cikti demek kurumdan cikti onaylandi anlamina geliyor. İnterntten arastir. Ya da kardesim ben bu konuda cok net acikladim herseyi, valla herkes kendi ne biliyorsa onu dusunsun inan yoruluyorum ayni seyler anlatmaktan . Sana demiyorum, her seye bir fikri olanlara. Kapsam disina cikti yazipta red olan varsa buna gülerim sadece... Syv vakfinin ilcemizdeki muduru ile enseye tokat modundayim ve ne anlama geldigini biliyorum
Sende KAPSAM DİSİ yazip yaninda red aciklamasi var. Kurumdan cikmis ama onaylanmayarak. Kapsam disi yazipta red aciklamasi yok ise onaylandi anlamina geliyor. Odeme yapıldığında da tarih yaziyorBu şekilde yazar yani red edildi başvurunuz diyor kısacası babayı alırsın dıyor
şimdi araştırdım biraz kapsam dışına çıktı onay demekmiş kardeşimiz haklı allah razı olsun kapsam dışına çıktı yazanlar onay aldı anlamına geliyorDostum bu apayri bir olay. Sen faz 3 e basvurmussundur ve 1-2 den alanlar ondan alamiyor red olmustur. Bu faz degil tam.kapanma destegi daha once alip muhtacligi tespit edilmis olanlara veriliyor. Vu KAPSAM DİSİNA CİKTİ demek onay anlamina geliyor
Eyvallah kardesimşimdi araştırdım biraz kapsam dışına çıktı onay demekmiş kardeşimiz haklı allah razı olsun kapsam dışına çıktı yazanlar onay aldı anlamına geliyor
sen sağol kardeşim bu zor günlerde bu para bize ilaç olurEyvallah kardesim
Aynenn kardesimsen sağol kardeşim bu zor günlerde bu para bize ilaç olur
Dostum emin ol KAPSAM DISINA cikti yaziyorsa onaylanmis oluyor. Bunun anlami karara bağlanmış demek. Eger kapsam disina cikti yazip yaninda FESHEDİLDİ RED EDİLDİ yaziyor ise onaylanmamis oluyor ama sadece kapsam disina cikti yazip baska birsey yazmiyorsa onaylanmis ve odeme tarihi giriyorlar odendiginde. Simdi vakifta calisan arkadasi aradim bana yatmamis daha dedim. Yogunluk var 1-2 gune hesabina gecer dedi. Biz bildirmisiz dedi ptt ye odeme emrini. Odendiginde otomatik tarih yazacak dediİnşallah ben yanılırım herkez alsın isterim umarmda herkes alır. 🖐