- 3,956
- 2,056
- 113
Yapilmiyor. Kanka ilk postu tamamen okumani rica ediyorumPeki tam kapanma başvurusu nasıl yapılıyor weya yapılıyormu?
Yapilmiyor. Kanka ilk postu tamamen okumani rica ediyorumPeki tam kapanma başvurusu nasıl yapılıyor weya yapılıyormu?
Hayirli olsun kardesim cumaya kadar yatarBende böyle yazıyor başkan
Kardesim hala anlamiyorsun. Sen faz 3 e basvurmussun ve faz 3 de diyorki 1 ve 2 den alanlar 3.den alamaz. Suan konustugumuz BASVURUSUZ TAM KAPANMA DESTEGİ
Nasıl yapılmıyor benim adıma nerden yatıcak. Ve nerden takip edice başvurusuzYapilmiyor. Kanka ilk postu tamamen okumani rica ediyorum
Ben yanlış sorguluyormuşum çözdüm ama bence bi yanlışlık war internet sitelerinde kapsam dışına cıktı yazıyorsa babayı alırsın anlamı tasıdıgını yazıyor sitelerin hepsiYapilmiyor. Kanka ilk postu tamamen okumani rica ediyorum
Yanlış sorguluyorsun bende bu hataya düştüm sosyal yardım bilgisi sorgula ekranından sorgulayacaksın pandemiyle alakası yokAga peki bizim bu onay süreci olayı nasıl olur bilgin varmı gecen sene Haziran'da 1000 TL yattı ama hala bu yazı bu sekilde devam ediyor çözemedim su olayı Ekli dosyayı görüntüle 145390
O dediğin alana başvuru yapmak gerekiyor mu?Yanlış sorguluyorsun bende bu hataya düştüm sosyal yardım bilgisi sorgula ekranından sorgulayacaksın pandemiyle alakası yok
Hyr başvurusuz o eskiden alanların şartları aynıysa werilecekmiş ama bu kapsam dışı olayı birz karışık gibi herkez bişey söyluyorO dediğin alana başvuru yapmak gerekiyor mu?
sosyal yardım bilgisi bulunmamıtır yazıyor orada benimYanlış sorguluyorsun bende bu hataya düştüm sosyal yardım bilgisi sorgula ekranından sorgulayacaksın pandemiyle alakası yok
Dostum ben de 2 kez aldım.Ama şu an sigortalıyım.6 ay oldu.Ama bende de kapsam dışına çıktı diyor red yok.Alabilir miyim ?Canımın içi iksii arasinda bur fark yok, bu kelime nin karsiligi SONUCLANDİ demek. Eger red olmus ise hemen yaninda FESHEDİLDİ RED yaziyor zaten. Kapsam Disi yazipta baska bir şey yazmiyor ise ödemeni bekle anlamina geliyor
2 ye nasıl basvurdun benımde 2020 den berı surec devam ediyor dıyor daha basvuramıyorım2020den beri devam eden sonuclanmayan ve cimartesi gunü tekrar basvuru yaptigim devam eden süreç icin yorumlari alalim😀😀 komedi durumlar isyerinde bir tanidik var heryerinden para cikiyor o kadar zengin sosyal yardim cikmis
Kardesım ben pandemı 1 aldım snra hep surec devam ediyor yazıyor bırde sosyal yardım yerıne baktığım zaman aldıgım o bıntl bıle orda gozukmuyo ne ayak anlamadımArkadaşlar e-dewlet üzerinden "sosyal yardım bilgileri sorgula" yazınca bu bilgiler cıkıyor biz pandemi sosyal desten basvurusuna bakıyoruz yanlış bakıyormuşuz sanırkm tekrar kontrol edin bence şahsen ben daha yeni çözdüm bende de şimdi kapsam dışına cıktı diyor
2 defa almışsın daha sızlanıyon geçen seneden beri bir yerde iş bulamadın mi buralarda vakit olduruyonBen gecen sene faz 1 faz 2 aldım ama sorgulama da çıkmıyor . Halbuki gecen sene den ve şimdiden iş sigorta vs hersey aynı herhangi bir değişiklik Yok bu paralar neye göre kime göre anlam veremiyorum devlete birimde çıkıp açıklama da yapmıyor ne biçim yerde yasıyoruz yav.
Ben hiç almadım başvurusuz gelmez bence illa ki başvurmak lazımHyr başvurusuz o eskiden alanların şartları aynıysa werilecekmiş ama bu kapsam dışı olayı birz karışık gibi herkez bişey söyluyor
Onaylandı paran hesabına yatacak demekmiş Youtube 'ta videolar war açıp ordan ayrıntılı detayları dinleyebilirsinArkadaslar ben bızbıze yeterız kampanyası 1000 tl aldım smdi boyle dıyor lütfen duzgun ve dgru bır bilgı verırmısınız