- 2,043
- 827
- 113
Yarın sahurdan sonra git kuyruk cok olur para kalmaz yoksa geç kalırsan 😅dost rahatım sen öyle değince dedim gidim alim simdi😂😂
Yarın sahurdan sonra git kuyruk cok olur para kalmaz yoksa geç kalırsan 😅dost rahatım sen öyle değince dedim gidim alim simdi😂😂
sen zengin adamsin herkez senin gibi degilkiYarın sahurdan sonra git kuyruk cok olur para kalmaz yoksa geç kalırsan 😅
yok be kardes ben öyle dusunmuyorumda 5 katlı adam da alıyorsa allah tan korksun ne diyelimAkpyle alakan yoksa akrabalar oy geçmişi vs alamazsin 5 katlı dairesi altında arabası olan adam aldı komşu ben issizdim başvurdum üstüme daire vs de yok vermedi AKP'li değilsen öl
Ah be başkan keşke zengin olsamda elimden geldigi kadar muhtaç olan insanlara yardımım dokunsaydısen zengin adamsin herkez senin gibi degilki
senin gönlün zengin dostumAh be başkan keşke zengin olsamda elimden geldigi kadar muhtaç olan insanlara yardımım dokunsaydı
Allah razı olsun herkesin gönlu zengin olsun inşallah allah kimseyı muhtaç etmesın inşallahsenin gönlün zengin dostum
Bugün nasıl gönderilsin dostum 4 u bugün yarın gönderileceği yazıyorKesintisiz tutarı cok dikkate alma önceden ku
bugunden itibaren ptt ye gönderildi para demek gidip cekebilirsin 1100 tl
Kesin mi kardeşim ya nerden anladın çok lazım yagulle gulle harca
Ödeme tarihi başlangıcı ne ise o zaman gideceksin benim yarın başlıyorArkadaslar ptt whatsapp hattı 1100 tl yatırıldı ama dosya odemeye acık degıl dıyo ne bu acaba acılmasıno bekleyın dıyor
Kardeşim doğru diyorsun ama milletin midesine karbonhidrat giriyor sadece otomotik kafalarda6az çalışmaya başladı idare etYa millet aynı soruyu 50 sefer soruyorlar site içindeki mesajları okusalar sacma sapan sorulara gerek kalmayacak aslında
Bitcoin al TL değer kaybeder ekmek alamazsın 2100 de🤣Rahat ol kimliginle git yarın al paranı bn bugun ayın 5i sanıyordum o yuzden a önce bugun dedim yarın git weya 2100 yılına kadar istedigin sene alabilirsin ben 2099 yılında alcam
10 da açılır 16 da kapanır kardeş. 8 de kapıda ol yarınArkadaslar ptt kacta acık oluyo
09:00/16:0010 da açılır 16 da kapanır kardeş. 8 de kapıda ol yarın
PTT ÇALIŞMA SAATLERİ: PTT KAÇTA AÇILIYOR, KAÇTA KAPATIYOR? Sokağa çıkma yasağında açık konumda olan PTT'ler işlem yapmaya devam edecek. Bu süreçte merkezlerde işlem yapacak olanlarsa çalışma saatlerini araştırıyorlar. Tam kapanma döneminde PTT'ler 10:00- 16:00 arasında hizmet vermeye devam edecekler.16 saat önce09:00/16:00