- 536
- 234
- 43
Aynen yeni fark edyorum ara ara forma girer cikarim sayili arkadaslar var burada bunlar obur tarafta sorgusuz gecerler kopruyuÖmer sen ne değişik bi modelsin
Aynen yeni fark edyorum ara ara forma girer cikarim sayili arkadaslar var burada bunlar obur tarafta sorgusuz gecerler kopruyuÖmer sen ne değişik bi modelsin
Direkt atarlar işten. Okuma bırak boşuna okursun 😂😂😂Ben bide öğretmenlik okuyorum harbiden bisey olur mu ya 2 sene geçti üzerinden
😂😂😂😂😂Ömer sen ne değişik bi modelsin
Akıllısı bizi bulmaz delisi gotumuzden ayrılmaz dost gelir biri yemin eder kumar oynamicam diye 1 hafta sonra kazandığı linki atar biri intihar etcem diye konu açar biri tuhaf tuhaf seyler yazar Manisa'da ki tımarhaneye döndü ForumAynen yeni fark edyorum ara ara forma girer cikarim sayili arkadaslar var burada bunlar obur tarafta sorgusuz gecerler kopruyu
Gördün mü kasasinı 😂😂Dinamobeti nasil unutmuşum hepsini katlar ziraat bankasindan bile daha iyi banka
Ulen fighter her şeye guluyon bundan sonra lakabin gulen yüz
Delisi göttümuzden ayrılmaza ne güldüm laa 😂😂Akıllısı bizi bulmaz delisi gotumuzden ayrılmaz dost gelir biri yemin eder kumar oynamicam diye 1 hafta sonra kazandığı linki atar biri intihar etcem diye konu açar biri tuhaf tuhaf seyler yazar Manisa'da ki tımarhaneye döndü Forum
🤔Ulen fighter her şeye guluyon bundan sonra lakabin gulen yüz
Helal dost bende senin şu gulmelerine guluyom dostDelisi göttümuzden ayrılmaza ne güldüm laa 😂😂
Roll yap Erko👍🙏Helal dost bende senin şu gulmelerine guluyom dost
Payfiximi vereyim 100 at yapayım dostRoll yap Erko👍🙏
La biz senden nasiplenelim diyoruz. Senin dediğine bak. 100 olsa kendim yaparım dost 😂Payfiximi vereyim 100 at yapayım dost
Aynen öyle reis ben hesabımı kapattirmistim ama hesabım çalındı bilgim dışında diyeAdamin hedefleri var papara satiyor dusunsene ataniyorsun seviniyorsun 3 ay geciyor eve bi kagit yada polis arayip ifadeye cagiriyor sonra meslekten bi tekme ardina bi hapis burasi tr burada her sey mumkun
Betco mu o daDinamobet saglam da hic bonus eklediklerini gormedim bonus pintisi site
Belli oluyor zamanlaSorun olur mu acaba ben zaten arayıp hesabımı kapattirmistim işleme
Yandın sen knk 10 sene sonra da olsa önüne geliyormuşSorun olur mu acaba ben zaten arayıp hesabımı kapattirmistim işleme
Sinemalar taze bitti dost başka zaman artıkLa biz senden nasiplenelim diyoruz. Senin dediğine bak. 100 olsa kendim yaparım dost 😂