Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Papara Hk.

Erkan4235

Fenerbahçe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,050
5,618
113
Aynen yeni fark edyorum ara ara forma girer cikarim sayili arkadaslar var burada bunlar obur tarafta sorgusuz gecerler kopruyu
Akıllısı bizi bulmaz delisi gotumuzden ayrılmaz dost gelir biri yemin eder kumar oynamicam diye 1 hafta sonra kazandığı linki atar biri intihar etcem diye konu açar biri tuhaf tuhaf seyler yazar Manisa'da ki tımarhaneye döndü Forum

Fighter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,815
1,117
113
Akıllısı bizi bulmaz delisi gotumuzden ayrılmaz dost gelir biri yemin eder kumar oynamicam diye 1 hafta sonra kazandığı linki atar biri intihar etcem diye konu açar biri tuhaf tuhaf seyler yazar Manisa'da ki tımarhaneye döndü Forum
Delisi göttümuzden ayrılmaza ne güldüm laa 😂😂

beckham

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,915
4,718
113
Dinamobet saglam da hic bonus eklediklerini gormedim bonus pintisi site

VitoCarleone

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
499
771
93
Adamin hedefleri var papara satiyor dusunsene ataniyorsun seviniyorsun 3 ay geciyor eve bi kagit yada polis arayip ifadeye cagiriyor sonra meslekten bi tekme ardina bi hapis burasi tr burada her sey mumkun
Aynen öyle reis ben hesabımı kapattirmistim ama hesabım çalındı bilgim dışında diye

VitoCarleone

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
499
771
93
Kardeşim korkutmatin lütfen ya gece gece uyuyamadım ya