- 2,610
- 1,188
- 113
İsim soyisime çözeriz işi zaten uygulamada adresi yazıyordur ayrıca nereye gittiği bellidir yani yemeğinBulma şansım yok mu bu kişiyi reisler
İsim soyisime çözeriz işi zaten uygulamada adresi yazıyordur ayrıca nereye gittiği bellidir yani yemeğinBulma şansım yok mu bu kişiyi reisler
İndirim hesapları satın alıp kullandın mı dostSelamın aleyküm dostlsr sabah uyandım paparaya baktım 286 tllik yemek yemiş birisi şok oldum. Bunu nasıl yapabilirler ve ben bunu kimin yaptığını nasıl öğrenebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim. Ekli dosyayı görüntüle 497467
Yok aga ben kolay kolay indirim vs kovalamamİndirim hesapları satın alıp kullandın mı dost
ŞerefsizlerAtm lerde kart kopyalıyorlar dostum. Benim kartım cebimde olduğu halde atmden hesabımdan 1300 tl para çekilmişti aylar önce.
Selamın aleyküm dostlsr sabah uyandım paparaya baktım 286 tllik yemek yemiş birisi şok oldum. Bunu nasıl yapabilirler ve ben bunu kimin yaptığını nasıl öğrenebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim. Ekli dosyayı görüntüle 497467
Aynen dostum kart işi sıkıntı o yüzden artık hiçbir kartı atm'de kullanmıyorum. Kare kod en iyisiŞerefsizler
daha önce birinin yemek spetinde kullandıysan kartı kaydetmiştir öyle alınıyoAnlamadım ki bende nasıl olduğunu
Kesinlikle hayır yapamazkart fiziki olarak birinin eline geçmeden bunu yapabilirler mi
E nasıl oldu o zaman bu işKesinlikle hayır yapamaz
Evet ben de böyle düşünüyorumdaha önce birinin yemek spetinde kullandıysan kartı kaydetmiştir öyle alınıyo
Kumar paraları yavaş yavaş çıkıyor dostEvet ben de böyle düşünüyorum
Kral yemek işini bilmem ama görünüşe göre devlet bankaları sık kullaniyosun vakifbank iki üç yıl önce benim paparadan para giriş cikislarim yüzünden hesabımı inceletti papara hesabımı kapattı ardından da 15 k civarı ceza yedim bilgin olsun uzak dur bence paranı kumarda kaybet ama bizim aç gözlü hükümete yedirmeSelamın aleyküm dostlsr sabah uyandım paparaya baktım 286 tllik yemek yemiş birisi şok oldum. Bunu nasıl yapabilirler ve ben bunu kimin yaptığını nasıl öğrenebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim. Ekli dosyayı görüntüle 497467
Sms ve mail onayı var mıydıSelamın aleyküm dostlsr sabah uyandım paparaya baktım 286 tllik yemek yemiş birisi şok oldum. Bunu nasıl yapabilirler ve ben bunu kimin yaptığını nasıl öğrenebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim. Ekli dosyayı görüntüle 497467
Kart bilgileri her yerde kumar oynuyoruz maalesef datadan çok rahat ulaşıyorlarkart fiziki olarak birinin eline geçmeden bunu yapabilirler mi
SöylemiyorlarAnca Yemeksepeti ni arayıp ogrenebilirsin nereye sipariş verildiğini kim tarafından verildiğini.
Çıkmaz onlar canoKumar paraları yavaş yavaş çıkıyor dost
Evet senelerdir kullandığım hesabım ilk kez yaşıyorum böyle bir şeyiSms ve mail onayı var mıydı