- 851
- 546
- 93
dost btc ile yatırım çekim nasıl yapılıyor kod mu veriyorsun hiç denemedimEn iyisi jeton ve btc
senin nasıl 10 farklı kişi oluyor yaw benimki 5 kişi söylermisinBu ayda papara ya çalışacağız anlaşıldı.
Sizce hangi ödeme yöntemini kullanmalı ? Ekli dosyayı görüntüle 91121
Onlar sana cüzdan kodu veriyor oraya gönderiyorsun sonra talep veriyorsun onlar da bakıp hesabına yansıtıyordost btc ile yatırım çekim nasıl yapılıyor kod mu veriyorsun hiç denemedim
Aynen öyle yasal tefecidir kendilerPapara kolay diye kullanıyorum ama ay sonu bakıyorsun papara bizden daha karlı 😂
Onada sıkıntı diyorlar çok hesap kapatıyormuş ama bilmiyorum bende arada kullanıyorımKesinti istemiyorsanız payfix en iyisi
Yüksek limitsenin nasıl 10 farklı kişi oluyor yaw benimki 5 kişi söylermisin
benimki sözleşmeli hesap 500 bin tlYüksek limit
btcturkten btc walletı aç kendine o walleta cekersin wallettan paparaya ya da banka hesabına. papara çekimlerin de sürekli tek yerden gelmiş olur limitin dolmazdost btc ile yatırım çekim nasıl yapılıyor kod mu veriyorsun hiç denemedim
Bilmiyorum bende hangisi oluyor yüksek limit gönderim çekim yapıyorum ondan olabilir belki 10 kişibenimki sözleşmeli hesap 500 bin tl
yüksek limit hangisi oluyor ?
sitesine göre ama btc yavaş sürer genelde. ama en güvenli yöntemdirçekim hizi olarak nasıl jeton btc payfix vs?
btc hesabımdaki cüzdan koduma herkes istediği kadar gönderebiliyor mu yani çekim verirken kodu bırakmam yeterli mi yoksa miktar da yazılıyor mu? Geldiğinde nasıl anlayacağım?btcturkten btc walletı aç kendine o walleta cekersin wallettan paparaya ya da banka hesabına. papara çekimlerin de sürekli tek yerden gelmiş olur limitin dolmaz
cüzdan koduna gönderebiliyor evet ben betmoonda kullandım sadece ödendi gözüküyordu canlı destekten takip kodunu vermislerdi bilmem ne keyi diye unuttum onu, btcturkteki canlı destege kodu verince cüzdanıma aktarılmıstı cekimbtc hesabımdaki cüzdan koduma herkes istediği kadar gönderebiliyor mu yani çekim verirken kodu bırakmam yeterli mi yoksa miktar da yazılıyor mu? Geldiğinde nasıl anlayacağım?