- 1,421
- 2,300
- 113
Ekli dosyalar
-
153.4 KB Görüntüleme: 172
Ne oldugu belirsiz hocam neden gonderiyorsunkiDaha dun 30tl yolladim arkadasa beyler ayip bari su zikkim icin dilenmeyin lutfen.
Bu ne simdi ilgincsiniz.Ogrenci falan degilim bu gune kadar da kimseden para isdemedim ama ilk defa buraya yaziyorum ihtiyacim var bakabilirsiniz forltograflara yarin icin odeme sozu verdim bankaya birer taksitine
Taksiti ödeyememişsin borcunu nasıl ödeyeceksin? Emin ol herkesin paraya ihtiyacı var.Sadece borc isdiyorum numarami falan da verebilirim
komik mi sence.Arkadaşlar 400 000 lira ya ihtiyacım var evleneceğim kızın ailesi ev olmadan vermem diyor. Bende ev kredisi almak istemiyorum. Bayrampaşa civarlarından bir ev alacağım ihtiyacım var. 1 haftalığına istiyorum sonra gönderirim olurmu
Yorum olsun diyemi yorum yaptınkomik mi sence.
az yazdım sen çok anla polemiğe gerek yok.Yorum olsun diyemi yorum yaptın
Az yazında boş yazdın bazukacı gecenin bu saati polemiğe gerek yokaz yazdım sen çok anla polemiğe gerek yok.
neyse uzatmayalım herkes görüyor kimin boş kimin dolu yazdığınıAz yazında boş yazdın bazukacı gecenin bu saati polemiğe gerek yok
bu mantık da iyilik olsun diye yaptım vs yaparsanız tabii ki böyle olaylar hiç eksilmez kiInsanlik yapalim dedik