Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Parabets Günlük FreeSpin Deneme Bonusu

omer19051905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
936
780
93
Bu site daha önce paylaştım almayan baya kişi var almayan varsa alabilir + her gün spin ekliyorlar 5 adet

deneme bonusu 10 Fs baya düsük çekim limitsiz, her gün giriş yaparsanız 5 FREESPİN gece yarısı ekleniyor yine cekim limitsiz, site herhangi bir şekilde bakiye silme vesayre yapmıyor En en fazla kimlik ister önüne geçmek için Wifi yerine mobil veri kullanmanız tavsiyemdir bol şans

parabets66.click (.COM olmama sebebi daha önce başka bir mağaza tarafından satın alınmıs olmasıdır site gayet güvenilir cskim yaptım ben dahil onlarca kişi)

sbaby1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
127
61
28
arkadaşlar günlük girişten 5 freespin ile 79 tl kazandım çekimi reddedip kimlikli selfie istediler gönderiyimmi ne diyorsunuz

harokatlarr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
108
60
28
arkadaşlar günlük girişten 5 freespin ile 79 tl kazandım çekimi reddedip kimlikli selfie istediler gönderiyimmi ne diyorsunuz
gönderme kardeşim 79 tl için değmez. kimlikli selfie öyle basit birşey değil sıkıntı olabilir.

sbaby1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
127
61
28
arkadaşlar gönderdim bu siteye kimlikli selfie gönderen varmı başımıza iş gelmesin

HAYALET07

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,014
266
83
Kazanç sinirsizmi bunda 5 spinde 360 TL çıktı

slkbu123

BASKINDA
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
339
110
43
Kardeş senin attığın bonuslardan 1 kere bile yarlanamadım çektimdede ip dedi iptal etti

Derkondebel

Banko
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,188
2,134
113
Geçen hafta 1900 tl çektik bu 5 spinden

3459usta

Aktif Üye