Agacim yani samimiyeten söylüyorum site foruma düşünce herkez3 ayık olun üye olmayın diye uyardık kaldırmış bekliyorlardı sana dnk geldicanlı destekden banlıyorlar
😂Agacim yani samimiyeten söylüyorum site foruma düşünce herkez3 ayık olun üye olmayın diye uyardık kaldırmış bekliyorlardı sana dnk geldi
Teşekürlee yokBeyler lotobet üyeliği olanlar bu telegrama yazabilir. Benim toplamda 250 tl yatirimim var ama 5 yillik uyeydim. Ve 200 tl ekledi. Kaybettim. Sizde bir şansınızı deneyin. Çok kişi yüklenince ekler mi bilmiyorum. Tg = lotobetayaz
Bir teşekkürü çok gormeyin
Beyler lotobet üyeliği olanlar bu telegrama yazabilir. Benim toplamda 250 tl yatirimim var ama 5 yillik uyeydim. Ve 200 tl ekledi. Kaybettim. Sizde bir şansınızı deneyin. Çok kişi yüklenince ekler mi bilmiyorum. Tg = lotobetayaz
Bir teşekkürü çok gormeyin
Sende bulda konu açsana kulp takacağna laleSitenin ismi çağırıyor zaten ben tehlikeyim diye
kanka cikmiyoÖyle bir üyelik yok
Ölüm bak attın bu siteyi 48 kişi bekliyorum bak vermezse yemiyceğin Kufür kalmıycak haberin olsunArkadaşlar sms gelmiş siteyi öyle gördüm ben üye olmadım siteyi bilmiyorum 2 bet freespin veriyor kazancı sporda gecerli 3000yap 500 cek site linki isteyen deneyebilir https://m.parabingo338.com/
küfürden iyi dir lale gurgen tepelimisinSende bulda konu açsana kulp takacağna lale
Bu site üçkağıtçılarin kralı. Parabingo değil domalingo