- 12,985
- 2,248
- 113
zaten çektirmiyor
Bonusun 15 kat çevrimi varmış çevrimi yaptık anaparaya 50 tl geçti şaka gibi
Bonusun 15 kat çevrimi varmış çevrimi yaptık anaparaya 50 tl geçti şaka gibi
çektirmiyor evetÇekim yapan var mı 950 oldu çekim kapalı
jeton yöntemi ile çekiliyor herhalde bende hiç anlamam maçlardan yaptığım kuponlar geldi hep 400 tl var suan 2 tanede oynana kuponum çekemicez herhaldeçektirmiyor evet
Bu güzel çevrim yapiyo bidaha yapsın demislerBonusun 15 kat çevrimi varmış çevrimi yaptık anaparaya 50 tl geçti şaka gibi
ulan ben bonus çevrimi bitti diye devam eden kuponu bozdurdum meğerse hesabımda 750 varken cekiliyormusBakiye 824 oldu ama ne destek cevap veriyor ne de para çekiliyor
Amaç deneme bonusu siteyi denetmek kazanç elde etmek değil lütfen bilinçli oynayın keyif alın ve yatırım yaparak oynamaya devam edin site yönetimi .)Bonus bakiyesinden anaparaya geçirmiyorlar ki çekim talebi verelim galiba 750 tl yapabilenler boşa sevindi
Canlı sistem güncelleniyor birkaç saate çekimler açılacak dedi de bilemiyorumÖdeme alan oldumu
para ödemez gibi bunlar bende bekliyorum ama zorBakiyeyinin fazlasını yaptık da hayla çekim yapamıyoruz
aynen kral. canlı destek ölü zaten muhtemelen yarın kapatırlar tezgahıValla hesabı falan kapatsalar da sinir olmasak bari