- 3,524
- 2,504
- 113
Dostum sigara iciyorsan 2 karton al dicem bu sefer kaybedince kartonu satarsin. Biz kumarcbaziz duramayiz. Boynu kokune saglam bir vurup hayatla ilisigi kesmek lazim. Ne dersek diyelim durulmuyor. Gonul ister ki sansin yaver gitmis parayi oldugu gibi harca bi 200 lira ayir onunla oynasanki parayı emanet alıyor gibiyim
Borcun varsa hemen öde zaten elinde bisey kalmiyo yatirimda yapmamis olursun😀😀sanki parayı emanet alıyor gibiyim
kahkaha attım hocam helal etsanki parayı emanet alıyor gibiyim
Banka hesabında bırakma hepsiniArkadaşlar dün rulet oynadım ve 2000 TL kadar çektim tabi duramadim ve yatirmaya devam ettim en son Crayztime kurtardı 375 x vererek parayı geri yatirmamak için ne yapiyorsunuz ben para kazaninca hep dahasini istiyorum varmı bu durumdan kurtulabilenEkli dosyayı görüntüle 125194
dostum bende de aynısı oluyor 20 K ya kadar çıkıp tekrar sıfırladıgım bile oldusanki parayı emanet alıyor gibiyim
açtıramıyonmu hocam donuncadostum bende de aynısı oluyor 20 K ya kadar çıkıp tekrar sıfırladıgım bile oldu
Aslında bu bana sana has bı durum degıl herkes için geçerli
Ben genelde cok kazandığım zaman bets10 da hesap dondurma var 1 hafta dondururum
En azından 1 hafta mutlu geziyorum 😀
istesende açtıramıyorsunaçtıramıyonmu hocam donunca
ne güzel. kemal sunalın filmi gibi olmasın lütfen açın yalvarıyom para lazım gibi. tetikçi sahnesi gibi. öldürcekti haniistesende açtıramıyorsun
1 keresinde 1 ay dondurmuştum ne yaptıysam da açtırmadılar
En azından para sağlam yerde kalıyor
Biliyorsun kı 1 ay parayı kaybetmeyeceksın o bile mutluluk kaynağı 😀
Trilyon versen acmazlar haci sure dolmadan imkansiz. Acarlarsa lisans iptaline kadar gider.açtıramıyonmu hocam donunca
biraz öyle oluyor amane güzel. kemal sunalın filmi gibi olmasın lütfen açın yalvarıyom para lazım gibi. tetikçi sahnesi gibi. öldürcekti hani
Banka hesabında para tutma ben gider çekip cebime koyarım 50-100 atar zevkine bakarım sende öyle yapArkadaşlar dün rulet oynadım ve 2000 TL kadar çektim tabi duramadim ve yatirmaya devam ettim en son Crayztime kurtardı 375 x vererek parayı geri yatirmamak için ne yapiyorsunuz ben para kazaninca hep dahasini istiyorum varmı bu durumdan kurtulabilenEkli dosyayı görüntüle 125194