- 38
- 10
- 8
Kulancı adı ne reisİnstagram e ticaret depo
Kulancı adı ne reisİnstagram e ticaret depo
tester var mı tükkana gelsek gıdığa damlatıyomusun@parfumsanadi beyler insta gozatabiliniz
baskan @parfumsanadiKulancı adı ne reis
kardeşim makara bi yana artık uzun bi süre sadece gıda sektörü iş yapacak ,yoksul kesim arşa çıktı işin kolay değil..madem adım attın sonuna git ticatet yaptın mı bilmiyorm ben 20 sene yaptım bizim zamanda akmasada damlar vardı şimdi damlasa da senin yudumlaman zor... bi el sürekli cebinde olacak allah yardımcın olsun..baskan @parfumsanadi
Hayırlı olsun.Beklerim burdan gelene indirim yapariz beyler
Dostum. Bi parfüm var ankaradan geliyor işteki arkadaslarıma ne kadar götürdüğümü hatırlamıyorum. Kndmde kullanıyorum. Sana da tavsiye ederim. O kokunda alıp güzel kazanç sağlaman fiyatta çok uygun. 😉🏁Beklerim burdan gelene indirim yapariz beyler
Ticaret her zaman kazandırır hocam. Riski elbette var ama bu hayatta 1 ev ve 1 araba icin yasamak istemiyorsan ticarete atilacaksin batmakta var ama risk alinmadan bir sey kazanilmiyorkardeşim makara bi yana artık uzun bi süre sadece gıda sektörü iş yapacak ,yoksul kesim arşa çıktı işin kolay değil..madem adım attın sonuna git ticatet yaptın mı bilmiyorm ben 20 sene yaptım bizim zamanda akmasada damlar vardı şimdi damlasa da senin yudumlaman zor... bi el sürekli cebinde olacak allah yardımcın olsun..
Kardeşim 2 senedir burada takılırım sürekli böyle ukalaca cevaplar vermek zorunda mısın merak ediyorum gerçekten
millet evden cikmiyor.ekmek firini açsaydin ya..hayirli ugurlu oldun yine.Beklerim burdan gelene indirim yapariz beyler