- 4,690
- 4,943
- 113
Bi numara ile iki defa aldım ikisinde de ödeme yaptılar helal olsun bunlara
nasıl verdıler 2 kere anlamadılar mı 1. sını bende denıyeyımmı acabaBi numara ile iki defa aldım ikisinde de ödeme yaptılar helal olsun bunlara
yenı uyelık mı acıyorsun kardesım vs nasıl aldın ?. ben sımdı ıstedım kendımı numaramı soyledım bana daha once almıssınız dedı.. sen nasıl aldın oyle alalım ustatEkli dosyayı görüntüle 210889Ekli dosyayı görüntüle 210890
Valla hocam deneyin yarın ben 3. Defa daha denicem ip kontrolü falan yapamıyorlar sanırım kakfkskaka
Hocam yeni üyelik açtım numarayı salladım, bağlandım tekrar dedim davet mesajı atmışsınız numarayı istediler gerçek numaramı attım ekledileryenı uyelık mı acıyorsun kardesım vs nasıl aldın ?. ben sımdı ıstedım kendımı numaramı soyledım bana daha once almıssınız dedı.. sen nasıl aldın oyle alalım ustat
denıyelım bakalım uykum yokHocam yeni üyelik açtım numarayı salladım, bağlandım tekrar dedim davet mesajı atmışsınız numarayı istediler gerçek numaramı attım eklediler
aynı tc gırersen uyarı verır olmaz yanı ?Hocam yeni üyelik açtım numarayı salladım, bağlandım tekrar dedim davet mesajı atmışsınız numarayı istediler gerçek numaramı attım eklediler