- 614
- 168
- 43
01 yazmış internetten baktım deneme süresi sonu diyor ama deneme sürem biteli çok olmuştuOrtalarda olur 16 nolu şutunda işten ayrılma sebebi : diye belirtiillir burada ki kod u yazman yeterli
01 yazmış internetten baktım deneme süresi sonu diyor ama deneme sürem biteli çok olmuştuOrtalarda olur 16 nolu şutunda işten ayrılma sebebi : diye belirtiillir burada ki kod u yazman yeterli
Öncelikle Geçmiş Olsun, Vaktin Varsa SGK ya gidip dilekçe doldurup firmadan şikayetçi oluyorsun, SGK direk Arabulucaya gönderiyor arabulucu şirket ile seni ortada buluşturmaya çalışıyor. Oldu ki gelmediler veya Geldiler ama Uzlaşamadınız o zaman mahkemeye verme hakkın doğuyor. Direk mahkemeye malesef veremezsin..Selam dostlar, konulardan alakasız ama başımdan geçen bu durumda ne yapacağımı bilemiyorum durum şöyle;
3 aydır beyaz yaka olarak çalıştığım firma maaşları geç ödemeye başlamıştı benim de rahatsız olduğum bir durum vardı kameralardan mesai saati boyunca bizi izleyip ekran görüntüsü alıyorlar ben arge de çalışıyorum bilgisayar başında ve duruma söyleniyordum önce işten çıkmak istedim kabul etmediler bir hafta sonra da beni işten kendileri çıkardılar. Ekim ayında çıkartıldım beni çıkarttıkları için 14 gün ihbar tazminatı almam gerekiyor ve içerde 20 günlük maaşım var yani toplamda bir aylık maaş yapıyor. Ve her ay hesabımdan kestikleri BES ödemesini de sigorta firmasına yapmamışlar benden kesilmiş ama yatan bes yok. İk yı arayıp soruyorum başından savıyor en son engelledi patronu arıyorum o da engelledi. İşkura gittim bununla ilgili bizim yapacağımız bir şey yok dedi. Avukat masrafları vs nasıl uğraşmaya değer mi başından böyle bir olay geçen var mı ?
Kim diyor kardeşim, o kadarda uzun değil.is mahkemesinde bi davanin sonuçlanması şuan 5 yıl hadi.kazandin karşı taraf itiraz davasi acicak 3 yılda o 8 yil sonunda kazanirsan faizi ile birlikte alirsin ama.bu arada avukat senin donuna kadar alica için gene sen zararlı cikarsin
Başta dediğim gibi firma umursamıyor dava ile ugrasmazsi. Diye o yüzden gelişi güzel çıkarmışlar . Sen işçi mahkemesine gidip dilekçe ver arabulucu atasinlar once arabulucu korkuutur umursarlarsa öderler ilgilenmeLersede arabulucu yazını verir sende dava acarsin01 yazmış internetten baktım deneme süresi sonu diyor ama deneme sürem biteli çok olmuştu
Kral 6 ile 1 yil arasinda sonuclaniyo ama bilir kişi raporundan sonra işte o bilir kişiler kim o belli değil 😂😂Kim diyor kardeşim, o kadarda uzun değil.
avukatla anlaşabilir, önden cüzi bir miktar verip, Kazanılan tutar üstünden avukata para veriliyo zaten Avukat ortalama alacakları parayı çıkarıp onun üzerinden kendi alacağı parayı söylüyor
Kral o adam 100 bin den aşağı dava almaz amaLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Bu adam bu İşin Ehl-i
2 sene dava 10 ayda temyizKim diyor kardeşim, o kadarda uzun değil.
avukatla anlaşabilir, önden cüzi bir miktar verip, Kazanılan tutar üstünden avukata para veriliyo zaten Avukat ortalama alacakları parayı çıkarıp onun üzerinden kendi alacağı parayı söylüyor
Kral iş Mahkemelerinde Avukatlar kafasına göre para almazlar Dosyaya göre para alırlar. Bu arkadaşın işyerinden alacağı para misal veriyorum 30 Bin lira- Avukat%30 unu alırKral o adam 100 bin den aşağı dava almaz ama
Şahitler, aynı çalıştığı yerde Sgk lı aynı vardiyalar da çalışması gerekiyo, hakimin sorduğu aynı problemleri sende yaşadın mı doğruluğu varmı2 sene dava 10 ayda temyiz
Şahit sonra lazım,illa iş yeri olmasına gerek yok.
Arabulucu tayin ediyor devlet ,ondan sonra mahkeme süreci iste
Yok degil kral baro dava ucreti belirliyo onu aliyolar davayı takip edicek kazanicak adam da 60 bin civarıKral iş Mahkemelerinde Avukatlar kafasına göre para almazlar Dosyaya göre para alırlar. Bu arkadaşın işyerinden alacağı para misal veriyorum 30 Bin lira- Avukat%30 unu alır
Valla Onu bilmiyordum ben 2021 de böyle bi problemden dolayı mahkemelik oldum- dediğin gibi rakamlar değişmiş olabilirYok degil kral baro dava ucreti belirliyo onu aliyolar davayı takip edicek kazanicak adam da 60 bin civarı
Ben %15 e anlaştım davam sürüyor,ben kendim ayrılıp dava ettim ,😁Yok degil kral baro dava ucreti belirliyo onu aliyolar davayı takip edicek kazanicak adam da 60 bin civarı