Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Patron 4 Aydır Maaş Ödemiyor

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,990
970
113
Valla Onu bilmiyordum ben 2021 de böyle bi problemden dolayı mahkemelik oldum- dediğin gibi rakamlar değişmiş olabilir
Kral ben suan boşanma asamasindayim 6 ay önce avukata gittim 90 bin dedi bosanmiyorum öyle kalsin dedim😂 dava noldu bilmiyorum 3 yildir ayriyim zaten kalsim öyle 😂😂

Emrebags

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
854
864
93
Ben %15 e anlaştım davam sürüyor,ben kendim ayrılıp dava ettim ,😁
İşte senin alacağın paraya göre yüzdelik istiyolar, Bu abdurrahman KONYArın ben bir kaç dosyasını gördüm 1 yıllık çalışan personele 160 170 bin lira rakamlar çıkarıp kazanmış birde. Belki fazla alabilir herşeyi yazıyor adam

Woodyhood

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
66
22
8
Avukat hem alacaklarını alır faizi ile hemde tüm masrafları karşı tarafa yikar

Emrebags

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
854
864
93
Sonrasında işe iade davası da açarsın işte avukatın önemli - benim bildiğim işe iadeden sonra işveren işe alıp Çalıştırmazsa 8 Maaş Peşin ödüyor.

Avukatın çok önemli kardeşim işten anlayan daha önce dosya kazanmiş birisi olsun işveren kılıfına uydurup seni haksız çıkarırsa Harbiden herşey sana kalır

balalo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,166
1,262
113
Selam dostlar, konulardan alakasız ama başımdan geçen bu durumda ne yapacağımı bilemiyorum durum şöyle;

3 aydır beyaz yaka olarak çalıştığım firma maaşları geç ödemeye başlamıştı benim de rahatsız olduğum bir durum vardı kameralardan mesai saati boyunca bizi izleyip ekran görüntüsü alıyorlar ben arge de çalışıyorum bilgisayar başında ve duruma söyleniyordum önce işten çıkmak istedim kabul etmediler bir hafta sonra da beni işten kendileri çıkardılar. Ekim ayında çıkartıldım beni çıkarttıkları için 14 gün ihbar tazminatı almam gerekiyor ve içerde 20 günlük maaşım var yani toplamda bir aylık maaş yapıyor. Ve her ay hesabımdan kestikleri BES ödemesini de sigorta firmasına yapmamışlar benden kesilmiş ama yatan bes yok. İk yı arayıp soruyorum başından savıyor en son engelledi patronu arıyorum o da engelledi. İşkura gittim bununla ilgili bizim yapacağımız bir şey yok dedi. Avukat masrafları vs nasıl uğraşmaya değer mi başından böyle bir olay geçen var mı ?
Sen davayı aç kardeşim mesailerin varsa alamadığın söyle 1 saat bile olsa avukat misliyle alır avukat parasida onlara girecektir

Emrebags

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
854
864
93
İstiyosan Beni Avukat yapalım Hem ilk Mahkemem olur hemde cuzi miktara kapamış oluruz :D :D

agasar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,856
809
113
İşte senin alacağın paraya göre yüzdelik istiyolar, Bu abdurrahman KONYArın ben bir kaç dosyasını gördüm 1 yıllık çalışan personele 160 170 bin lira rakamlar çıkarıp kazanmış birde. Belki fazla alabilir herşeyi yazıyor adam
İş takibi yapsın yeter avukat,burda mesai ücretleri çok tutuyor.birde dediğin gibi işe iade davası açabilir ve kazanır,5_6 aya sonuclaniyor o ,4 maasti sanırım ödemek zorunda kalıyor ve ise aliuor tekrar

TheMachine

~𝙏𝙞𝙥𝙨𝙩𝙚𝙧~
Aktif Üye
TC Onaylı
4,921
3,016
113
Dava aç peşine düş para harca içlerinden geç kanka ben birine küfür ettim diye 30 k para talep etti karşı taraf düş peşine allah belalarını versin bu tip şahısların hapse girsinler hiç çıkmasınlar inşallah çocuklarından çıkar bu para gözlülerin allah belasını versin küfür ederdim küfür yasak ne diyeyim burunlarından gelsin çocuklarından çıksın bu pezvenklerin

Blackpearl1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
284
214
43
Selam dostlar, konulardan alakasız ama başımdan geçen bu durumda ne yapacağımı bilemiyorum durum şöyle;

3 aydır beyaz yaka olarak çalıştığım firma maaşları geç ödemeye başlamıştı benim de rahatsız olduğum bir durum vardı kameralardan mesai saati boyunca bizi izleyip ekran görüntüsü alıyorlar ben arge de çalışıyorum bilgisayar başında ve duruma söyleniyordum önce işten çıkmak istedim kabul etmediler bir hafta sonra da beni işten kendileri çıkardılar. Ekim ayında çıkartıldım beni çıkarttıkları için 14 gün ihbar tazminatı almam gerekiyor ve içerde 20 günlük maaşım var yani toplamda bir aylık maaş yapıyor. Ve her ay hesabımdan kestikleri BES ödemesini de sigorta firmasına yapmamışlar benden kesilmiş ama yatan bes yok. İk yı arayıp soruyorum başından savıyor en son engelledi patronu arıyorum o da engelledi. İşkura gittim bununla ilgili bizim yapacağımız bir şey yok dedi. Avukat masrafları vs nasıl uğraşmaya değer mi başından böyle bir olay geçen var mı ?
1 aylıkta olsan ihbar tazminatı alma hakkın var Bes ödemesini kesip yatırmadılarsa onu da alırsın mahkemeye ver kazanırsan ki kazanırsın şu durumda zaten senden masraf çıkmaz avukat masrafı için

sancaktar1990

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
27
10
3

Ara bulucuya sor istersen

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,990
970
113
Patron cildirdi dava acana bi davada benden bedava diyor 😂😂

Fiore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
614
168
43
Şahitlerim var benden sonra çok fazla kişiyi işten çıkarıp para ödemedi kimseye. 7 aydır ödemesini alamayan da var. Fabrikayı devretti diye duyduk başkasına. Yarın sgk ya gidip ordan başlayacağım bakalım umarım olumlu sonuçlanır bunca zaman uğraşmak istemedim ödesin diye bekledim ama artık faiziyle almak istiyorum

Mustafa1987

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,490
556
113
Dag başında misin kardeşim git sgk ya şikayet et orda seni yönlendirir ler

agasar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,856
809
113
Şahitlerim var benden sonra çok fazla kişiyi işten çıkarıp para ödemedi kimseye. 7 aydır ödemesini alamayan da var. Fabrikayı devretti diye duyduk başkasına. Yarın sgk ya gidip ordan başlayacağım bakalım umarım olumlu sonuçlanır bunca zaman uğraşmak istemedim ödesin diye bekledim ama artık faiziyle almak istiyorum
Hangi şehirden olduğunu soylersen yönlendirme yapabilirim.
Bölge calismaya şikayet edeceksin bu arada

Sansalo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
123
38
28

Allah belasını versin onların.dava açarsan en az 1 yıl sonra sonuçlanır kral.