- 10,093
- 5,766
- 113
ziraat içinde düzelmiş bekleyen varsa
Tokat büyükmü bari knkS.a dostlar
payfixe yatirdigim para hesaba iki kere geçti
Hemen siteye attım tabi daha önce başına gelen oldumu payfixe para atsak cekerlermi acaba 😄
Birini ben gönderdim dost yanlışlıkla senin payfixi yazmışım acıklamayaS.a dostlar
Hemen siteye attım tabi daha önce başına gelen oldumu payfixe para atsak cekerlermi acaba 😄
Ne güzel ya bize denk gelmez ki böyleS.a dostlar
Bi sure kullanma kanka 25 atıp dene ya da😂S.a dostlar
çekerler herhalde reis bugün olmazsa yarın geri alırlarS.a dostlar
1k dost 😄Tokat büyükmü bari knk
Kim bunu soyleyecek diyordum😂succesBirini ben gönderdim dost yanlışlıkla senin payfixi yazmışım acıklamaya
Para parayı cekeiyor işte enişte bizim gibi garibanana yatirmazlarBirini ben gönderdim dost yanlışlıkla senin payfixi yazmışım acıklamaya
12 den önceydi şimdiçekerler herhalde reis bugün olmazsa yarın geri alırlar
Parayı çekmezler ama fark edildiği anda direk arayıp 24 saat süre veriyorlar ondan sonra yasal işlem başlayacağını söylüyorlar 2 sene önce başıma geldi tutar 600 TL idiS.a dostlar
En mantıklısı 😂Bi sure kullanma kanka 25 atıp dene ya da😂
Dost arada payfix finans birimi senin parayla rulette 4k kazanmis 2sini sana gondermistir1k dost 😄
Bol sans12 den önceydi şimdi
Gün sonu yapılmıştır heralde ince bişe atıp deneyelim Bakalım
Hicbir sekilde alamaz sakın korkup odemeParayı çekmezler ama fark edildiği anda direk arayıp 24 saat süre veriyorlar ondan sonra yasal işlem başlayacağını söylüyorlar 2 sene önce başıma geldi tutar 600 TL idi
Vay anasınıParayı çekmezler ama fark edildiği anda direk arayıp 24 saat süre veriyorlar ondan sonra yasal işlem başlayacağını söylüyorlar 2 sene önce başıma geldi tutar 600 TL idi
25 payfix tokatlanip dene knka 🙂1k dost 😄
Avukat kuzene sordum kabul ettiğimiz metinde bununla ilgili bir metin varmış fazla para yatması hakkında iade et başını çok ağrıtirlar dedi zaten o zaman essek yüküyle para vardı geri odedimHicbir sekilde alamaz sakın korkup odeme