Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Pc Kasa Sistem Yerleştirmesi

Burak1514

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
89
29
18
Arkadaşlar yanlış yerlere bağlıyorum yardımcı olurmusunuz ?3a7602515dc528e5fbca9432e0b7a5bc.jpeg

unclaimed61

Yetkili bir abi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,673
6,736
113
bu şekilden bir şey anlaşılmıyor dostum anakart modelini internetten arat videosunu bulursun
ha bi de doğru taktıysan eğer ramleri sök tekrar tak slot değişip düzelme ihtimali var

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,381
6,024
113
Kirmizi kabloyu kesme patlar bro
🤣

Kasa rahat 12 yillik var belki fazladir bilemedim. Anakart modeli cok eski calistirsanda bundan pek verim alamazsin tarayici olarak filan mi kullaniyorsun haci.bide Xp varsa kraldir 🙂 youtubeden arat bir suru video var, yeni nesil sistemlerinkini demiyorum eskilerinde var

caglarkirimli00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
105
252
63
Kasanın ön tarafından gelen gri kablolar var. Switch için ufak dikdörtgen uçları olur üzerinde de (Powerled + - tarzı şeyler yazar bunları ters takmış olabilirsin emin olmak için hepsini çıkarıp tornavida yardımıyla böyle ufak ufak değdir oraya gezdir problem yoksa çalışır. Eğer çalışmazsa başka bir parçayı yanlış takmışsın.

Son düzenleme:

Morpheus38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,588
1,330
113
Kasanın ön tarafından gelen gri kablolar var. Switch için ufak dikdörtgen uçları olur üzerinde de (Powerled + - tarzı şeyler yazar bunları ters takmış olabilirsin emin olmak için hepsini çıkarıp tornavida yardımıyla böyle ufak ufak değdir oraya gezdir problem yoksa çalışır. Eğer çalışmazsa başka bir parçayı yanlış takmışsın.
Adam PC Yi topladi sattı 3 maça bastı bile kardeşim