Bitmiş diyorlar kanka bence ondan dolayı girebiliyorsunGiremeyen Lee farklı taryıcıdan girin
Eline diline sağlıkBitmiş bonus sövdüm bende
😅😂😅😂Kimse Multi açmaz 10 hesapla 6 ay beklersiniz bonus için 😁😁 site işi biliyor
Bitmiş diyorlarAlabilen varmi
Canlı destek mi söyledi bitti diyeBitmiş diyorlar
Ss var yukarıda yoğunluktan dolayı ara vermişlerCanlı destek mi söyledi bitti diye
Kadin oldugun icin torpil gecmislerBonus eklendi aktif ettim ama oyunlara girince eklenen bakiye yok
O ne demek şimdiKadin oldugun icin torpil gecmisler
fruit island git bence. bu arada adam gibi bonusu alan çekim yapabilen yok mu harbi beBonus eklendi aktif ettim ama oyunlara girince eklenen bakiye yok
Ya bonus bakiye eklendi ama kullanamıyorumfruit island git bence. bu arada adam gibi bonusu alan çekim yapabilen yok mu harbi be
fruit island oyununa bakBakiye eklendi ama oyunalrda yok
geçenlerde yayın izlerken adını duydum sitenin. ilk üye olmadım çok amatör geldi sonradan deneme bonusu aldım(canlı destekten alınıyor) 300 TL adamlar 10x çevir çek yapmışlar ve acemiler gibi (max çekim 5000) yapmışlar. şans yaver gitti çektim üye olmuş insan sayısı azdır şansınızı deneyin ödeme yapılıyor. ( 1-2 kere de yayın yapan çocuk kod verdi onları kaybettim oradan çekim tecrübem yok).
Sadece slot var
Fazla yüklenmeyin betewin açılışı gibi kitlenirlerse şaşırmam
ben çektim ama paylaşmadan önce yatırım şartsız olarak çektiydim. 150 TL yatırım şartı koyduktan sonra @Tbuskas şimdi çekim verdim yazmış. Başka bonus alıp kullandım diye göremedim sanırım hahaArkadaşlar çekin yapan var mı aranızda