- 782
- 429
- 63
Şuan pasif bonus dostum yüklenme olunca durdurdularÜye olamıyorum giriş ney alfabetik
Şuan pasif bonus dostum yüklenme olunca durdurdularÜye olamıyorum giriş ney alfabetik
Üye olamıyorum giriş ney alfabetik
Nasıl istersen öyle yaparım kardeşim sıkıntı yokroll konusu açtım oradan yolla oynayalım direkt
kankam oranlar 1.40-1.80 arasında olsun öyle riske gerek yok. roll olsun az az gitsin 50ye işte
Sıktıret ozamanŞuan pasif bonus dostum yüklenme olunca durdurdular
Kullanıcı adıÜye olamıyorum giriş ney alfabetik
Reisim hangi oyunda çevirdin ben 3 coinde 3 den Farmliyorum bakalımBonus eklemesi yapılmıyor dedi bağlanınca direkt
Aç konuyu oradan devam edelimroll konusu açtım oradan yolla oynayalım direkt
kankam oranlar 1.40-1.80 arasında olsun öyle riske gerek yok. roll olsun az az gitsin 50ye işte
aynenAç konuyu oradan devam edelim
oha sen daha batmadın mı kod gelirse yollucam bak hızlıca bat yada çık oradan devam ederiz hoş 60 kişi izliyor 30 kişilik kod gelcekmiş ama alırız her türlü gibiReisim hangi oyunda çevirdin ben 3 coinde 3 den Farmliyorum bakalım
Yapcazmi rol kardeşim senin dm de kapalıoha sen daha batmadın mı kod gelirse yollucam bak hızlıca bat yada çık oradan devam ederiz hoş 60 kişi izliyor 30 kişilik kod gelcekmiş ama alırız her türlü gibi
oha sen daha batmadın mı kod gelirse yollucam bak hızlıca bat yada çık oradan devam ederiz hoş 60 kişi izliyor 30 kişilik kod gelcekmiş ama alırız her türlü gibi
Yok valla oyun değişcem kasa 600oha sen daha batmadın mı kod gelirse yollucam bak hızlıca bat yada çık oradan devam ederiz hoş 60 kişi izliyor 30 kişilik kod gelcekmiş ama alırız her türlü gibi
Ne oynayayım bilmiyorumYok valla oyun değişcem kasa 600
çekim talebi verdim yarım saat 40 dk olacak gelen giden yok inşallah sıkıntın olmazben çektim kardeşim de konuyu paylaşmadan sitede insan yoktu 40dk sürdü payfixle. yogunluk olduktan sonra ne olur ne biter bilmem. ki ben yatırım şartsızken filan da çektim yani
Hangi oyunda katladin reisçekim talebi verdim yarım saat 40 dk olacak gelen giden yok inşallah sıkıntın olmaz
3 coinHangi oyunda katladin reis
Tm kardeş hayırlı olsunÇekim geldi beyler biliyordum. Konuyu açan arkadaş @yagolcuk süpersin kardeşim. Tuttuğun altın olsun