Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu PegasBet 300 TL Deneme Bonusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,391
803
113
Deneme bonusu bitmis konu kilit @Shellac @Daimon
kardeş ara ara yoğunluğa göre iptal ediyorlar sonra açıyorlar.

Neden böyle red veriyo
bonuslar kısmından çevrim tamamladın mı ona bak eğer tamamladıysan go canlı destek kankam cok ingiliççe ve tebrikler :D

Çekim geldi beyler biliyordum. Konuyu açan arkadaş @yagolcuk süpersin kardeşim. Tuttuğun altın olsun
afiyet olsun paşam 1000 lirasına fener 3.5 üst oyna gel kaderimiz bir olsun haha

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,391
803
113
Çevrim tamamlandı
o zaman canlı destek bilir kankam çekim yönteminde problem var. Sitede jeton gösteriyor da jeton artık türkiyeye kapattı kapılarını bilginiz olsun oradan çekmeyin ha. document id aynen tc

kankam ara ara aktif ediyorlar da ne zaman bilmiyorum maalesef

youtube yayınından siteyi gördüydüm oradan kod paylaşılacak birazdan izleyicilere kodu alıp buraya yazcam bilginize

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,234
14,444
113
o zaman canlı destek bilir kankam çekim yönteminde problem var. Sitede jeton gösteriyor da jeton artık türkiyeye kapattı kapılarını bilginiz olsun oradan çekmeyin ha. document id aynen tc

kankam ara ara aktif ediyorlar da ne zaman bilmiyorum maalesef

youtube yayınından siteyi gördüydüm oradan kod paylaşılacak birazdan izleyicilere kodu alıp buraya yazcam bilginize
Ne kodu Kral üye olduk yemin ediyorum deneme bile alamadık

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
106,784
158,207
113
Deneme Bonus Süresi Sona Ermiştir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...