- 29
- 24
- 8
Aztec Sun Hold and WinEkli dosyayı görüntüle 6682982 k çevrim oldu kasa 600 aw
Aztec Sun Hold and WinEkli dosyayı görüntüle 6682982 k çevrim oldu kasa 600 aw
kardeş ara ara yoğunluğa göre iptal ediyorlar sonra açıyorlar.
bonuslar kısmından çevrim tamamladın mı ona bak eğer tamamladıysan go canlı destek kankam cok ingiliççe ve tebriklerNeden böyle red veriyo
afiyet olsun paşam 1000 lirasına fener 3.5 üst oyna gel kaderimiz bir olsun hahaÇekim geldi beyler biliyordum. Konuyu açan arkadaş @yagolcuk süpersin kardeşim. Tuttuğun altın olsun
Bitmişbonus hala aktif mi biitti mi yoksa
o zaman canlı destek bilir kankam çekim yönteminde problem var. Sitede jeton gösteriyor da jeton artık türkiyeye kapattı kapılarını bilginiz olsun oradan çekmeyin ha. document id aynen tcÇevrim tamamlandı
Bitmiş
Ne kodu Kral üye olduk yemin ediyorum deneme bile alamadıko zaman canlı destek bilir kankam çekim yönteminde problem var. Sitede jeton gösteriyor da jeton artık türkiyeye kapattı kapılarını bilginiz olsun oradan çekmeyin ha. document id aynen tc
kankam ara ara aktif ediyorlar da ne zaman bilmiyorum maalesef
youtube yayınından siteyi gördüydüm oradan kod paylaşılacak birazdan izleyicilere kodu alıp buraya yazcam bilginize
kankam orasını bilemiyorum ama denemede gördüğüm kadarıyla 50-100 kişi veriyorlar deneme kapatıyorlar sonra tekrar açıyorlar garip bir usul olmuş ha. Onu ne desem yalan olurNe kodu Kral üye olduk yemin ediyorum deneme bile alamadık
Ulan millet almış batmış çekenler var bende halâ aynı yazı yazıyorTemsilcilerimiz şu anda müsait değil, ancak mesaj göndermeye devam edebilirsiniz. Bir yanıt aldığınızda, e-posta adresinizden sizi bilgilendireceğiz.