- 293
- 62
- 28
Oo spor varsa iyiÇıkan kazancın 7 kat çevrimi var sporda geçerli haberiniz olsun
Oo spor varsa iyiÇıkan kazancın 7 kat çevrimi var sporda geçerli haberiniz olsun
canlı ile konuştum öyle dedi Bilmiyorum ekranı aldımOo spor varsa iyi
Kardeş ben sana burayı terk et bu konuya girme demedim mi?
Yüz de yok gelmiş 50 ekliyor 500 değil diyor olum adam almış almış 500fs almış bi kaybol git yav
Ref linkini atabilir misincanlı ile konuştum öyle dedi Bilmiyorum ekranı aldım
Ozele bakRef linkini atabilir misin
ref linki paylaşmak yasak millet ban mi yesinUlan devlet sırrımı linki suraya atın herkes alsın özele çağırmak nedir milleti
Tamam ustacanlıda sıra bekliyoruz bakalım
güzel bonus
bunun türevleri genelde 30 kat 20 kat çevrim ister
bu garip bi şekilde 7 kat istemiş
Banada eklendi 😁😁Ulan eklemedi gitti ya
Anlamadım ki link attıklarımı eklendi bir bana eklemediBanada eklendi 😁😁
Olum sen nerenin yüzsüz insanısın ne oldu boş bozmuştu site adamıydık ref kasıyorduk şimdi link mi dileniyorsunUlan devlet sırrımı linki suraya atın herkes alsın özele çağırmak nedir milleti
the dog house cevır 8 betten guvenme kımseyeBana eklendı spını oynadım 550 cıktı ben pek slottan anlamıyorum yardım edecek olan varsa cevırsın yarı yaruya boluselım benım hesaptan oynasın
drogba çok sessiz şu an çeviriyorŞimdi desteği bağlanıp ana avrat düz gideceğim Ulan linki paylaştık hepsi aldı bir Ben alamadım ya
aldı hemen kaydı biz kaldık ortada kaç kişiye link attım hepsi aldı Yine bana eklemedi şimdi canlıyı bekliyorumdrogba çok sessiz şu an çeviriyor
muro ne canebet adamsınŞimdi desteği bağlanıp ana avrat düz gideceğim Ulan linki paylaştık hepsi aldı bir Ben alamadım ya
Ama harbiden öyle ya Böyle bir şey yok arkadaş yamuro ne canebet adamsın