- 4,668
- 2,599
- 113
1 k cıktı 7 k çevrcez 😀
Bol şans dost1 k cıktı 7 k çevrcez 😀
Kasa 5k7 kat çevremi var çıkan kazancın Vay be
😂 bol şans spinden kaç çıktıKasa 5k
Hee ya hep cekiolar bin tl ben uğraştığımla kaliomBir de ben çekim yapamadım 1000-1000 çekenler de dm atsın bana 😂😂
Hala eklenmedi be niye böyle olduKasa 5k
Herkes ekmeğinin peşinde hocam parayı çeken uzuyor hemen 😂Daha çekim yapana denk gelemedik alan uzuyor direkt
745 çıktı 15k çevrim yaptım zevkine para çekme yetkisi yok canlıya bağlanıcam😂 bol şans spinden kaç çıktı
Kardeşim sana zahmet ref linki banada atarmısınOzele bak
Ben 1 saat önce aldımHala eklenmedi be niye böyle oldu
Adam dmden bana benim çevrim tamamlanmış mı diye mesaj attı la harbi uğraştığımla kalıyom.Hee ya hep cekiolar bin tl ben uğraştığımla kaliom
İlk mesaja baksana bi güzel kardeşim yav ama yaşartlarını öğrenebilen var mı çevrimi sporda yapabiliyor muyuz
kankam kimse uğraşmak istemiyor herkes sana yazıyorAdam dmden bana benim çevrim tamamlanmış mı diye mesaj attı la harbi uğraştığımla kalıyom.
Senin çevrim tamam çekim verebilirsin yazdım
Ağam sana zahmet linki bende alabilirmiyimOzele bak
Şu bonus bitene kadar sorumluluk bilincini kaybetmeden herkese cevap veriyorum 😂 golbet gibi olacak bu konukankam kimse uğraşmak istemiyor herkes sana yazıyor
Gelsinler konuya yazsınlar
takma kafana herkese cevap vermek zorunda değilsin
Dostum dmden limki atar mısınİlk mesaja baksana bi güzel kardeşim yav ama ya
Golbet ide ben açmıştımŞu bonus bitene kadar sorumluluk bilincini kaybetmeden herkese cevap veriyorum 😂 golbet gibi olacak bu konu