- 191
- 138
- 43
evetSpinler 1 TL mi
evetSpinler 1 TL mi
edis bonus yok dedi tekrar bağlanalım bakalımkanka bana bonus hakkınız yok diyor 😅
Ah be murom emekler boşa gitt çekimden sonra üye etseydin keskeKardeşimizi üye ettik sildi Bak şuraya bak ya
Ne kadar sürede eklendi benim 2 saat oldu yokŞükür eklendi 500 fs hangi oyunda kullanayım dostlar
Ben sana dedim ama yukarıda sen kaşınıyon çekemixen diyeHaklılar aynı ıp'de interneti değiştirmedik
şansa ekliyor canlı banada eklenmedi bağlanıyorum bonus hakkınız yok diyor afften üye oldum bideNe kadar sürede eklendi benim 2 saat oldu yok
Aynı internetle oldum diye hata yaptımAh be murom emekler boşa gitt çekimden sonra üye etseydin keske
Adamlar yoruldu kral sadece 287 kişiye ben dö üzerinden link atmışımşansa ekliyor canlı banada eklenmedi bağlanıyorum bonus hakkınız yok diyor afften üye oldum bide
Benimde eklenmediEklenmeyen varmi 25 dakika oldu
Bizim link 1000₺ kanka birisi daha var onun link 10.000₺ diyorlar vallaFreespin kazancınız ile 7 katı çevrim sağlamanız gerekmektedir.
ihsane12 13:18
çekim limiti nedir peki
Okundu
Seren 13:19
Max. çekim limiti 1000 TL dir.
Reis atabilirmisin linki banadaBizim link 1000₺ kanka birisi daha var onun link 10.000₺ diyorlar valla
aynen hacı o bize denk gelmediBizim link 1000₺ kanka birisi daha var onun link 10.000₺ diyorlar valla
Olum 1000₺ şükür burada 100₺ için çırpınan var bir de parası gelmeyince konu açıyorlaraynen hacı o bize denk gelmedi
Hocam banada atarmisin link özelden yazdimAdamlar yoruldu kral sadece 287 kişiye ben dö üzerinden link atmışım