- 2,021
- 1,568
- 113
Senin cebine üç kuruş para girsin diye bu konuyu açtık kardeş bin tane adam faydalandı
Adam kimseden birsey istemedi basindan sonuna okusan anlarsin herkesede yardimci olmaya calisti senin derdin ne?Kazançtan pay karşılığı Dmden aff atıyor @egehandro
Şu enayiyi bunlar mısınız @Shellac @Daimon @Başkan
Başkan nasıl verdin bana para çekme yetkiniz Yok diyor1000 TL çekim talebi verdildi.
Paylaşan, sabahtan beri uğraşan ve herkese yardımcı olan arkadaşa teşekkür ediyorum. Umarım kendisi daha fazlasını kazanır.
Kac dakikada eklendieklediler lan 😁😅
Yok ya buraya yazdıktan sonra pay verene vericem linki dedim bu angusla da dmden pay verirsen dedim ona diyorAdam kimseden birsey istemedi basindan sonuna okusan anlarsin herkesede yardimci olmaya calisti senin derdin ne?
Kayıp edince zor oluyor bazıları için 😀😀🙂🙂Adam kimseden birsey istemedi basindan sonuna okusan anlarsin herkesede yardimci olmaya calisti senin derdin ne?
Canlıya bağlan ayarlıyor çekiyorsun sonraBaşkan nasıl verdin bana para çekme yetkiniz Yok diyor
Ne kadar sürede ekledilereklediler lan 😁😅
Sporda geçerli değilmiş bakiye sildiler haberiniz olsunBen alıp kaybedip konuyu açtım kral, afiyetle ye afiyet olsun.
Payfix ile cekebiliyormusunCanlıya bağlan ayarlıyor çekiyorsun sonra
Yaranamazsin abi bu forumdakilere bonus biter suclu sen olursun multi acar suclu sen olursun vs vsYok ya buraya yazdıktan sonra pay verene vericem linki dedim bu angusla da dmden pay verirsen dedim ona diyor
Devam ediyormu bonusPerabet 500 Fs tanımlıyor canlı destek hattından alıyorsunuz,
Gates Of Olympus
Dog House
Starting
Oyunlarında geçerli spin değeri 1₺
Çıkan kazancı 7 kat çevrim yapıp maksimum 1000₺ çekim yapıyorsunuz.
Dün de benzer bir siteden konu açtım herkes bunu almayan yoktur vırt zırt konuştu en az 10 kişi çekim yaptı.
Bunu da almayan illaki çıkar bırakın faydalansın insanlar.
Mobile
m.perabet1068.com
Bendede aynı hatayı verdi üye olamıyorum saatlerdirKullanıcı adında karakter yanlış diyor nasıl yaptınız