- 1,119
- 442
- 83
Merhaba beyler . Phemex borsasından 26 USD bonus almıştım şuan 56 USD oldu . Çekim için yatırım istiyormuş . Yatırıp çeken var mı bilgisi olanlar ?
Çevrim kaç katMerhaba beyler . Phemex borsasından 26 USD bonus almıştım şuan 56 USD oldu . Çekim için yatırım istiyormuş . Yatırıp çeken var mı bilgisi olanlar ?
Aynen yatirimi yok biliyorum bnde denedimde onaylanmadi hesabimMerhaba beyler . Phemex borsasından 26 USD bonus almıştım şuan 56 USD oldu . Çekim için yatırım istiyormuş . Yatırıp çeken var mı bilgisi olanlar ?
galiba 5 dolar kadar airdrop kazanııp cektım dıye hatırlıyorumMerhaba beyler . Phemex borsasından 26 USD bonus almıştım şuan 56 USD oldu . Çekim için yatırım istiyormuş . Yatırıp çeken var mı bilgisi olanlar ?
Önce hesap bağla parayı phemex tr ye yollaman lazım ondan sonra çekim ver geliyor ben aldım 416tl 2 tl dogecoin alsan yeter çekim içünMerhaba beyler . Phemex borsasından 26 USD bonus almıştım şuan 56 USD oldu . Çekim için yatırım istiyormuş . Yatırıp çeken var mı bilgisi olanlar ?
bahsettiğiniz vadeli işlem ıcın verılen 15 dolar mıÖnce hesap bağla parayı phemex tr ye yollaman lazım ondan sonra çekim ver geliyor ben aldım 416tl 2 tl dogecoin alsan yeter çekim içün
Alınan bonusun karıbahsettiğiniz vadeli işlem ıcın verılen 15 dolar mı
benım vadelı ıslemler ıcın 15 dolarım var dedıgını yapsam cekebılır mıyımAlınan bonusun karı
Çekebilirsinbenım vadelı ıslemler ıcın 15 dolarım var dedıgını yapsam cekebılır mıyım
Başkan YouTube kanallarında 100 dolar veya 50 dolar flan yatırım yapıp öyle çekiyorlardıÖnce hesap bağla parayı phemex tr ye yollaman lazım ondan sonra çekim ver geliyor ben aldım 416tl 2 tl dogecoin alsan yeter çekim içün
Vala ben 2 tllk dogecoin aldım çekim verdim ama öncesinde hesap bağla yatım phemextr ye sonra çektim..Başkan YouTube kanallarında 100 dolar veya 50 dolar flan yatırım yapıp öyle çekiyorlardı
10 USD falan yatırım gerekiyor diye okudum yanlış o zaman kral . benim hesabımı onayladılar saolsunlarAynen yatirimi yok biliyorum bnde denedimde onaylanmadi hesabim
yatırım yapmadan phemex tr ye sonra mı yatırım yaptın çekim için anlamadım kralÖnce hesap bağla parayı phemex tr ye yollaman lazım ondan sonra çekim ver geliyor ben aldım 416tl 2 tl dogecoin alsan yeter çekim içün
Çekime izin verdiyse sıkıntı yok kardeşimbeyler yatırım yapmadan denedim şansımı çekim verdim 424 Lira sonucu yazarım . teşekürler yardımlar için
Yatırımı phemexe yaptım sonra phemextr ye hesapbağladımmyatırım yapmadan phemex tr ye sonra mı yatırım yaptın çekim için anlamadım kral
çekime izin vermedi kral . ben önce tr ye çektim parayı şimdi çekim verdim yaklasık 40 dakika oldu bekliyorum halaÇekime izin verdiyse sıkıntı yok kardeşim