- 4,228
- 3,703
- 113
70 dolar böyle bir promo için bence iyiBen altı üstü 30 dolar çektim 😂 iyi bir miktar dediğin ne kadar dost mesela
70 dolar böyle bir promo için bence iyiBen altı üstü 30 dolar çektim 😂 iyi bir miktar dediğin ne kadar dost mesela
Neden sorduğumu merak etmiş olabilirsin belki dost. Buraya bi 50 dolar yüklemeye yapayım günlük 10 dolar kazanç yaptıkça kazancı cekeyim . Promodan 70 ödüyorsa benim plan burda geçer 😂😂70 dolar böyle bir promo için bence iyi
Seni gidi seniNeden sorduğumu merak etmiş olabilirsin belki dost. Buraya bi 50 dolar yüklemeye yapayım günlük 10 dolar kazanç yaptıkça kazancı cekeyim . Promodan 70 ödüyorsa benim plan burda geçer 😂😂
Yemez der gibisin ama Hayirlisi 😂😂Seni gidi seni
Arkadaslar coinlist diye bi coin sitesi var oraya sifir mail ile uyelik acip hesabini satana 80 lira cesh para oduyor alicilar.90dai 120ye cikti 80e kdr dusmuz.ben 90a sattim daha sonra kardesiminkini ve burdan 2 arkadasinkini 120ye bi arkadasin hesabi hotmail ile acildigi icin onu 80e sattik.uyeligi olmayan isterse uye olsun satsin bu zamanda 80 lira fena para degil.hic bi islem test falan yok sadece uyelik acicaksiniz ve hesabi saticaksiniz.kisilel bilgilerinize ulasamazlar selfie ve kimlik resmi istiyor uye olurken ama o fotolar merkeze gidiyor kimse ulasamaz.he bu arada hesap acip satmayi dusunen olursa sifir bi gmail hesabi ile acin.
Tg de bi adam var o aliyor bn satmiyorum bnde satarken tanistim arkadasin falan varsa getir dedi.bnde belki faydasi olur diye size yazdim forumdan 3 kisininkini verdik hepsi sorunsuz parasini aldi hatta bi tanesi esinede acti onuda sattikKim alıyo hesapları nereye satıyosun
ne kadara alıyoTg de bi adam var o aliyor bn satmiyorum bnde satarken tanistim arkadasin falan varsa getir dedi.bnde belki faydasi olur diye size yazdim forumdan 3 kisininkini verdik hepsi sorunsuz parasini aldi hatta bi tanesi esinede acti onuda sattik
Bro yukarda yazdim ilk bn sattim 90a sattim sonra burdan 2 kisinin ve kardesiminkini 120ye aldilar en son bi ark daha satti onunkinide 80e aldilar ama normalde 90di o hotmail ile acmis 60a aliyorlardi bn zorladim 90a verdikne kadara alıyo
Bende aldım dostlar ödemesini 120 tl 3 4 gün olduTg de bi adam var o aliyor bn satmiyorum bnde satarken tanistim arkadasin falan varsa getir dedi.bnde belki faydasi olur diye size yazdim forumdan 3 kisininkini verdik hepsi sorunsuz parasini aldi hatta bi tanesi esinede acti onuda sattik
Bn etiket atmak istemedim biri bu arkadasti.Bende aldım dostlar ödemesini 120 tl 3 4 gün oldu
At dost sorun yokBn etiket atmak istemedim biri bu arkadasti.
Phemex üye olsak hemen onayliyormu kralCoinlist pazar doldu su an almaz kimse bu arada phemex açığı var 2 hesap aciyorsunuz birini kimlikle birini ehliyetle onayliyorsunuz ikisinide 26$ bonus veriyo birini long birini short giriyorsunuz biri kesin kar ediyo
Onay hemen oluyormu hocam kimlik onayıBeyler bu parayı nasıl cekicez