- 43,639
- 47,504
- 113
O eniste yeni nick hayırlı olsun 21 ne alakaSimdi atti 6 1
O eniste yeni nick hayırlı olsun 21 ne alakaSimdi atti 6 1
2 kisi demis senden para ister uyu benceUyucam Reco hadi
2600 muUyucam Reco hadi
Yok gönlünden ne koparsa Fix biliyon Reco2600 mu
Helal olsun Suatim Şah dolandırıcı dikkat et2 kisi demis senden para ister uyu bence
Ciddi mi la ne olduHelal olsun Suatim Şah dolandırıcı dikkat et
Ondan sonra yazdımı hıcHelal olsun Suatim Şah dolandırıcı dikkat et
Haber yokmu laaaa akşam konu actimda başkan kızıyor böyle şeylere silmiş demekki bizden agliyarak aldı parayı 7 aydır 2600 atmadı bide beni tehtid ediyor onu bı yaklaşan güneş gormuyen yerine sokucamCiddi mi la ne oldu
E buralardaydi sanki 7 aydir niye bisey yazmadin dost normalde saglamdiHaber yokmu laaaa akşam konu actimda başkan kızıyor böyle şeylere silmiş demekki bizden agliyarak aldı parayı 7 aydır 2600 atmadı bide beni tehtid ediyor onu bı yaklaşan güneş gormuyen yerine sokucam
Yazmış wpden bana aha bunuOndan sonra yazdımı hıc
Bizde öyle biliyorduk benim alisverisim yoktu lavukla acıdık durumuna bizde geçtik o durumlardan adam meğer tokada cikmis SuatimE buralardaydi sanki 7 aydir niye bisey yazmadin dost normalde saglamdi
Saglik olsun la benden baska kimseye guvenmeBizde öyle biliyorduk benim alisverisim yoktu lavukla acıdık durumuna bizde geçtik o durumlardan adam meğer gökada cikmis Suatim
Iyı sovdunmu bu mesajaYazmış wpden bana aha bunu
Konunu yeni gördüm
Az sonra karakoldan sana şikayet açmayanın evveliyadını siksinler
Sana çok kötü kafayı sardım
Tüm mesajların duruyor dekontlarla beraber tefecilik yaptığını belirteceğim hesap ortaya vurulduğunda senin vereceğin çıkıyormuş amk.Mesajların ve gerekenlerin incelenme şikayetinde bulunacağım
Sen çok erkeksin he haydi bakayım
2600 göndersin Reco sana atayım katla Suatim 2 m yapınca 1 m sini bana atarsjnSaglik olsun la benden baska kimseye guvenme
Yok dedim şikayet et beni hemen mahkeme çıkışında denk geliriz dedim 😀😀Iyı sovdunmu bu mesaja