- 77,160
- 27,687
- 113
Banlanmadan dolandırdık adamı sana ne bundsn onu anlamadım mahoMilletin sebepsiz yere anasına bacisina söven adamdan rolling kabul ediyorsun işin ilginç kısmı bu gündüz sully etkinliğinde de seni gördüm çok ilginç
Banlanmadan dolandırdık adamı sana ne bundsn onu anlamadım mahoMilletin sebepsiz yere anasına bacisina söven adamdan rolling kabul ediyorsun işin ilginç kısmı bu gündüz sully etkinliğinde de seni gördüm çok ilginç
Ekrem mi yani ekooRolling yaptıran sullye sövdü kalıcıda banlandi
S.et bi oyun söyle 1 alacam üstü senin verirse rolBanlanmadan dolandırdık adamı sana ne bundsn onu anlamadım maho
EvetEkrem mi yani ekoo
Sweet dıceS.et bi oyun söyle 1 alacam üstü senin verirse rol
Sullyde ona küfür etmiş ama banlandığı için mesaja ulaşamıyormuş dediğine göre.Rolling yaptıran sullye sövdü kalıcıda banlandi
O neden ban yememis bugüne kadar küfür eden 2 tarafta banlandiSullyde ona küfür etmiş ama banlandığı için mesaja ulaşamıyormuş dediğine göre.
Ağlatti ağlatacagi kadarAllah ağlatmasin gedson gülmeye devam et herzaman
Şikayete döndürememiş olayı bandan dolayı.O neden ban yememis bugüne kadar küfür eden 2 tarafta banlandi
bugün bende tamamen forumdaydım hiç bi olay olmadı gördüğüm kadarıyla ama iki zımbırtı sövüşmüş herhaldeBugün ne olmuş forumda kaçırdık
Özelden olmuş herhaldebugün bende tamamen forumdaydım hiç bi olay olmadı gördüğüm kadarıyla ama iki zımbırtı sövüşmüş herhalde
2-3 günlük mevzu zatenÖzelden olmuş herhalde
bazıları var öyle kendine küfür isteyen dost yalan yok kimse kimseye durduk yere sövmez ha sövmek iyi bir şey mi hayır ama bir yerden sonra da söven adama da niye sövdün derdin neydi demek lazım . Keyfi sövmemiştirÖzelden olmuş herhalde
Oyun acıkmısta carpan gelmemıs yaSweet Bonanza Dice — Win Replay
Watch my latest win in Pragmatic Play's slot game!replay.pragmaticplay.net
Senin şşansınatüküreyim 50 nere geldi
adamın Anasına Sovmek Nedir Dostum Adamın sahsına Soversın ona kımse ses etmez Anasına Sov sonra oda Bana sovdu bu eko ıcın degil kım olursa olsunbazıları var öyle kendine küfür isteyen dost yalan yok kimse kimseye durduk yere sövmez ha sövmek iyi bir şey mi hayır ama bir yerden sonra da söven adama da niye sövdün derdin neydi demek lazım . Keyfi sövmemiştir
bu gözler neler gördü dostum geçenlerde bi adam sülalesini ifşalıyodu birinin olmaması gerekiyor böyle şeyler ama ekrem denilen arkadas canayakındı sanki diye hatırlıyorum öyle ana avrat kayıcak biri değildi kim bilir ne oldu da bu derecede küfür etti bilemeyiz hep mağdur tarafa değil de biraz da suçlu tarafa hak vermek gerekiyor diye düşünüyorumadamın Anasına Sovmek Nedir Dostum Adamın sahsına Soversın ona kımse ses etmez Anasına Sov sonra oda Bana sovdu bu eko ıcın degil kım olursa olsun
Bunu Sully Sormak Lazım Ben ailesine kufur ettı diye kızdım ekoya yoksa bana Bi zararı yoktu seviyordum da kafa acsada zararsızdı lakın kufurun boyutu farklı oldugu ıcın ınsan nekadar sevsede ınsan o tarz kufur edenlerden uzaklasır Eko buraya baska nickle geldiginde sordum tasak gecıyordu bızlebu gözler neler gördü dostum geçenlerde bi adam sülalesini ifşalıyodu birinin olmaması gerekiyor böyle şeyler ama ekrem denilen arkadas canayakındı sanki diye hatırlıyorum öyle ana avrat kayıcak biri değildi kim bilir ne oldu da bu derecede küfür etti bilemeyiz hep mağdur tarafa değil de biraz da suçlu tarafa hak vermek gerekiyor diye düşünüyorum