Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Pikaçuu / Kasa 240 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BJK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,845
5,153
113
Bugün ne olmuş forumda kaçırdık

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
43,108
46,701
113
bazıları var öyle kendine küfür isteyen dost yalan yok kimse kimseye durduk yere sövmez ha sövmek iyi bir şey mi hayır ama bir yerden sonra da söven adama da niye sövdün derdin neydi demek lazım . Keyfi sövmemiştir
adamın Anasına Sovmek Nedir Dostum Adamın sahsına Soversın ona kımse ses etmez Anasına Sov sonra oda Bana sovdu bu eko ıcın degil kım olursa olsun

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,932
5,295
113
adamın Anasına Sovmek Nedir Dostum Adamın sahsına Soversın ona kımse ses etmez Anasına Sov sonra oda Bana sovdu bu eko ıcın degil kım olursa olsun
bu gözler neler gördü dostum geçenlerde bi adam sülalesini ifşalıyodu birinin olmaması gerekiyor böyle şeyler ama ekrem denilen arkadas canayakındı sanki diye hatırlıyorum öyle ana avrat kayıcak biri değildi kim bilir ne oldu da bu derecede küfür etti bilemeyiz hep mağdur tarafa değil de biraz da suçlu tarafa hak vermek gerekiyor diye düşünüyorum

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
43,108
46,701
113
bu gözler neler gördü dostum geçenlerde bi adam sülalesini ifşalıyodu birinin olmaması gerekiyor böyle şeyler ama ekrem denilen arkadas canayakındı sanki diye hatırlıyorum öyle ana avrat kayıcak biri değildi kim bilir ne oldu da bu derecede küfür etti bilemeyiz hep mağdur tarafa değil de biraz da suçlu tarafa hak vermek gerekiyor diye düşünüyorum
Bunu Sully Sormak Lazım Ben ailesine kufur ettı diye kızdım ekoya yoksa bana Bi zararı yoktu seviyordum da kafa acsada zararsızdı lakın kufurun boyutu farklı oldugu ıcın ınsan nekadar sevsede ınsan o tarz kufur edenlerden uzaklasır Eko buraya baska nickle geldiginde sordum tasak gecıyordu bızle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...