- 9,023
- 9,642
- 113
Hmm ok@NonStopp gülerek burdan maç vermemi düşünüyosan yanılıyon dmden yaz heryere vermiyoz :\
Hmm ok@NonStopp gülerek burdan maç vermemi düşünüyosan yanılıyon dmden yaz heryere vermiyoz :\
ıkısınede oynaBeşiktaşa mı oynasam yoksa Adanaya mı emin olamadım pek 😅
veriyoz falan dost yanlıs anlasılırsın@NonStopp gülerek burdan maç vermemi düşünüyosan yanılıyon dmden yaz heryere vermiyoz :\
Beşiktaşa oynadım 😄ıkısınede oyna
sıkısınca bjk tabi %10 bjk store bagıslıyorsun biliyorsun degilmi best10 anlasması oyleBeşiktaşa oynadım 😄
Hele kazansın çevirelim bağışlarız 😄sıkısınca bjk tabi %10 bjk store bagıslıyorsun biliyorsun degilmi best10 anlasması oyle
best10 no bonus yapasaydı adana ile bjk alırdımHele kazansın çevirelim bağışlarız 😄
Tek maça oynatıyor hacı 😄best10 no bonus yapasaydı adana ile bjk alırdım
Savasa sor ne dıyosa tersıBeşiktaşa mı oynasam yoksa Adanaya mı emin olamadım pek 😅
O size Gecerlidir DostTek maça oynatıyor hacı 😄
Kazanda abeyını gorYa he ya ilk defa oynayacam özel oran saplayacm
sende kazanda bizi gor RecoKazanda abeyını gor
Savaşa gerek yok yav benim kendi cenabetliğim bana yetiyor iki maça oynadım 1 er gol kaldı iki maçta iptal oldu 🤣Savasa sor ne dıyosa tersı
Dost herhangi bir kampanyaya katıldın mı yoksa direk eklendi mi?
Bol şans kral
50 yatırımca tanımlanmıs bısı yapmadımDost herhangi bir kampanyaya katıldın mı yoksa direk eklendi mi?
Savastan uzaklas etkılemjs senıSavaşa gerek yok yav benim kendi cenabetliğim bana yetiyor iki maça oynadım 1 er gol kaldı iki maçta iptal oldu 🤣
Bızde sans yoksende kazanda bizi gor Reco