Yooo değil ben kullandım o 1000 bonustan ayrı tutuluyorEK KONUTU KULLANMAK HATAMO SIZCE SIZ EK LIMITIKULLANDINIZMI
7-8 gün süresi var süre sonunda eklediği 1000i düşüyor kalanı sizin oluyor ben pepe coin almıştım hepsine süre sonunda 1300 olmuştuArkadaşlar az önce bir arkadaş söyledi
Play yada app Store'dan (ortak) uygulamasini indirin. Kyc yok
1000₺ veriyor.herhangi bir kripto alın para 1000₺ üstüne çıktığında satin 1000₺ üstünü ibaniniza çekin.bu kadar basit ben şimdi yaptm bakalm ne olck ödeme gelmiş arkadaş reelden o yüzden sağlam bilgi
20 Haziran son
Parayi tl ye cevir karını cek 1000 tl yi yeniden kullanabilirsinbeyler 3x hiç dokunmadım. 1000tl 1300 oldu çekim için ne yapmam lazım?
kampanya varlığı çekilemez diyor reisParayi tl ye cevir karını cek 1000 tl yi yeniden kullanabilirsin
Para direk çekilmiyor kampamyadan çıkıyor o zman bin üzerine cikinca sat yapıpmi cekecemArkadaşlar az önce bir arkadaş söyledi
Play yada app Store'dan (ortak) uygulamasini indirin. Kyc yok
1000₺ veriyor.herhangi bir kripto alın para 1000₺ üstüne çıktığında satin 1000₺ üstünü ibaniniza çekin.bu kadar basit ben şimdi yaptm bakalm ne olck ödeme gelmiş arkadaş reelden o yüzden sağlam bilgi
20 Haziran son
Cüzdanda paranı TL bazina getir Parana tıkla para çek çıkacak.cek de 1000 üstündeki parayı örnek 1200 se 200₺ çekim ver ibaninizi yaz 5 saniyede geliyrPara direk çekilmiyor kampamyadan çıkıyor o zman bin üzerine cikinca sat yapıpmi cekecem
Hala devam ediyor mu dostum açsak cvx ten işlem yapsakcvx iyi ekmeğini yedik
cvx 100 bandında tekrar balinalar girdi yükselebilir 120-130 bekliyorum senin kararınHala devam ediyor mu dostum açsak cvx ten işlem yapsak
Aldım hacim bı anda 10 lira artticvx 100 bandında tekrar balinalar girdi yükselebilir 120-130 bekliyorum senin kararın
1085 gösteriyor ama cekilcebilir bakiye hep 10.37 nasıl yapicam hacim bunucvx 100 bandında tekrar balinalar girdi yükselebilir 120-130 bekliyorum senin kararın
çekmek için cvx satman gerek 1000 lira üstü çekebileceğin para1085 gösteriyor ama cekilcebilir bakiye hep 10.37 nasıl yapicam hacim bunu
Ne zaman almıştın hacimAldığım coin uçtuEkli dosyayı görüntüle 559002
Sabah almıştım 800 tlye düşmüştü daha demin teli bi açtım coşmuşNe zaman almıştın hacim
İmkansız , dünden beri bende de 800 Luk cvx vardı sana ayrı bana ayrı mı yukseliyor bu.Baska bir durum söz konusu burada, ya ek teminat kullandın ya da en az 5-6 gündür hesabında duruyorSaba
Sabah almıştım 800 tlye düşmüştü daha demin teli bi açtım coşmuş