- 14
- 1
- 3
715 benim çakıldıÇok fena düştü mecbur bozmuycam artmasını bekliycem ben 890 a düştü
715 benim çakıldıÇok fena düştü mecbur bozmuycam artmasını bekliycem ben 890 a düştü
DerkenM çeken paraları geri alincak duyuru
715 benımde cakıldı715 benim çakıldı
Hayrını gör dost bir bn cekemedim ne alsam dusuyr varmı onerinSenin sayende 500 çektim convex coinden kardo tekrar aldım bakalım artık
5tl cekersnŞimdi sitenin verdiği 1000 TL bakiye 1005 olursa 1005 cekebilirmiyiz
NasılM çeken paraları geri alincak duyuru
Arada bir düşüyor sonra patliyor, dün de öyle oldu, ayrıca varsa bildiğiniz mantıklı coinler yazın da bilelim gençlerAlın alın dediniz aldık 100 TL xarardayiz
Makara yapiyom kral 1000 940 düştü 😆😆
Bn 660 kadar düştüm 😄Makara yapiyom kral 1000 940 düştü 😆😆
Türk lirası yazan yere bas ondan sonra çekim miktarı ve altında da IBAN numarası var onu girdiğin zaman işlem tamam ama ilk önce IBAN'ı kaydetmen gerekiyor380 tl kardayim nasil çekecemEkli dosyayı görüntüle 557917
Eyvalla kardeşim geldiTürk lirası yazan yere bas ondan sonra çekim miktarı ve altında da IBAN numarası var onu girdiğin zaman işlem tamam ama ilk önce IBAN'ı kaydetmen gerekiyor
Ek limit mi alıyorsunuz sürekli başka türlü kaldırıc işlemleri acılmıyor bildiğim kadarı ileCvx diye bir dalga aldik kaldiracla 3x yaptim yeminle 12 saatte 1000 liraya yakin cektim.
Bende cvx le 380 çektimCvx diye bir dalga aldik kaldiracla 3x yaptim yeminle 12 saatte 1000 liraya yakin cektim.
Ek limit kralBende cvx le 380 çektim
Kaldiraç 3x nedir