Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Pokus limit Hk.

yummy00

Uğursuz
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,061
51,290
113
Kamyon ne alaka onu anlamadım borç aldım evet her istediğim de 2 bin , 4 bin, 7 bin, 9 bin, hatta bayramın ilk günü 15 bin bile atmıştı toplam da 85 bin küsür atmıştı tabi bende batırdım iddaa da o parayı son 6-7 aydır yazmıyor paradan şimdilik vazgeçti ama aynı şehirdeyiz beni denk getirmeden ne ödersem kâr yani daha doğrusu raporum var denk getirse de ne yapacak ki senet yok birşey yok sadece kafam rahat etsin diye tuttursam şu piçin iddaasını atacam zaten
Tatava yapma at bana 500 lira seni bütün dertlerinden kurtarayım sen kumar oynamayı bilmiyorsun herkes bilir beni burda 500 ü 50 bin yapmam 15 dk sürüyor bu seferde seni sevindireyim bari

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
27,901
27,197
113
Hayır be yok öyle bir şey tefeciden borç aldım dedi de o mevzu farklı kamyonu kacıran değil adam tır şöförü nakliye parasını yiyo benzin parasını yiyo tırı cekıp bi yere bırakıyor kaçıyo bu adam kadar delıkanlısını görmedim
O slotçuydu enişte antepli kombineci

beckham

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,915
4,717
113
kamyonu kaciran hamsiydi en son otogara birakip kacmisti

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,022
11,490
113
Tatava yapma at bana 500 lira seni bütün dertlerinden kurtarayım sen kumar oynamayı bilmiyorsun herkes bilir beni burda 500 ü 50 bin yapmam 15 dk sürüyor bu seferde seni sevindireyim bari
Kardeş hosgeldin yoktun sanki uzun zamandir iyisindir yolundadir hersey umarım