- 524
- 210
- 43
Daha önce ben yatırım yapıp çektim arkadaşlar içiniz rahat olsun
Valla yatırım yaptım kardeşim a25 dakikada ödediler iyi bu yorumunu okumadan önce yatırmışım yoksa yatırım yapmazdımAdamlar hesabı da kapamıyorlar 60 gün giriş yapmazsanız altyapı kapıyormuş yalana bak.Eski üyeler siz kaç sene sonra girdiniz kim bilir hesabınız hala açıktı.Ne yalancı site çıktı bunlar paranızı da vermezler oynamayın sakın yatırım da yapmayın.
Yatırdılar mı hesabına?Valla yatırım yaptım kardeşim a25 dakikada ödediler iyi bu yorumunu okumadan önce yatırmışım yoksa yatırım yapmazdım
EvetYatırdılar mı hesabına?
İyi kurtarmışsın sen dalgana bak
hala sonuçlanmadı bekliyorumEkli dosyayı görüntüle 1292
@Erdem nasıl ama usta tüm iptal maçalr beni buluyor hala sonuçlandı kaç saattir bekliyorum
Canlı destek uyuyor yazmıs arkadaş bende canlı destekle konuştum yazıyı attım resim olarak.anlamadan dinlemeden atlama sazan gibiEee yukarıda yazandan farklı bir şey mi paylaştın ?
Şansını zorlama istersen son mesajların olmasın.Canlı destek uyuyor yazmıs arkadaş bende canlı destekle konuştum yazıyı attım resim olarak.anlamadan dinlemeden atlama sazan gibi
http://www.polobet102.com/tr/arkadslar guncel adresi nedır buranın
Gönderdiler mi?ÇEVRİMİ TAMAMLADIM SAĞOLSUN YOLLAYACAKLAR PARAYI HESABA 20 TL ATINCA
Bunun canlı desteği yokmucanlı destek uyuyor sabah deneyin