Zevkine takip ediyom reis biz bir recep olamayızSen diger konuda kazandin la benden once
Zevkine takip ediyom reis biz bir recep olamayızSen diger konuda kazandin la benden once
20.000 msj olunca bisi varmi sanaZevkine takip ediyom reis biz bir recep olamayız
Başkan dedi ki başı var umuta20.000 msj olunca bisi varmi sana
La umut ne adamsin be 😁😁😁Başkan dedi ki başı var umuta
Erhanla senden eskisi varmi forumdaBaşkan dedi ki başı var umuta
BilmemErhanla senden eskisi varmi forumda
Arkadaşlar maçın en heyecanlı yerinde iş yerine grdm şimdi yemek molamdym yeni bktm sonuca. Dostum kupon yapmdgm için zarara girecktm. Kupon kazansaydı baskasna ceptn para verecktm. Ama Allahtan 0 btti sadece oyndklrmı çıkrdm+18 oynandi ve ft tbrkler @seznaz01
biz varız dost erhandan 20 gün sonra mı ne geldik biz deErhanla senden eskisi varmi forumda
Harbi merak ettim forumun en eski üyesi kim ?biz varız dost erhandan 20 gün sonra mı ne geldik biz de
valla ilk kimdir bilmiyorum ama kendimi bildim bileli umut erhan var burada en baslardan beri. bir de kalın dudak ahmet vardıHarbi merak ettim forumun en eski üyesi kim ?
Harbi nerde o kalın dudak. Bi ara baya takılıyordu. Bu ara görünmüyorvalla ilk kimdir bilmiyorum ama kendimi bildim bileli umut erhan var burada en baslardan beri. bir de kalın dudak ahmet vardı
vurgun yaptıkça geliyor oHarbi nerde o kalın dudak. Bi ara baya takılıyordu. Bu ara görünmüyor
Ne olursa olsun tutturdun tbrk ettin hak ettin kim o maca portonun disinda oynarArkadaşlar maçın en heyecanlı yerinde iş yerine grdm şimdi yemek molamdym yeni bktm sonuca. Dostum kupon yapmdgm için zarara girecktm. Kupon kazansaydı baskasna ceptn para verecktm. Ama Allahtan 0 btti sadece oyndklrmı çıkrdm
Eyvallah reisNe olursa olsun tutturdun tbrk ettin hak ettin kim o maca portonun disinda oynar