Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Basketbol Portoriko Basketbol Ligi Hakkında

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,834
3,856
113
Bu lig günlerdir para dağıtıyor üstçülere. Acayip şekilde üst bitiyor maçlar yokmu bu ligde kazanan üstçü. Para katlama ligi her periyota üst oynayarak kasa güzel katlanıyor

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,552
19,154
113
Bu iki üç gündür çok sayı çıkıyor ama şike Ligi çok fazla Tek sayıdan yattığım oldu

RealMadrid

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,240
6,051
113
Bu lig ve Meksika ligi gece oynayanların dostu üst yapıştır geç

Hamzaxaslan

ASKER
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,008
4,288
113
Sonrada kazancı bu köpeklere yedirdik hep periyot 30 attı son periyot 12 37E185A6-B593-4475-B076-54D2901AC6B4.jpeg

Kaneko55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,666
4,878
113
Bu lig günlerdir para dağıtıyor üstçülere. Acayip şekilde üst bitiyor maçlar yokmu bu ligde kazanan üstçü. Para katlama ligi her periyota üst oynayarak kasa güzel katlanıyor
Reis ben takip ediyorum qma sana suan iyi denk gelmis çoğunlukla cok barem acip cok alt yapıyorlar fazla aldanma bu lige yinede gece basketler yakalarsan d.cumhuriyeti ve paraguay dan gusel basket maclari cikiyor onlarida degerlendir...

RealMadrid

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,240
6,051
113
Reis ben takip ediyorum qma sana suan iyi denk gelmis çoğunlukla cok barem acip cok alt yapıyorlar fazla aldanma bu lige yinede gece basketler yakalarsan d.cumhuriyeti ve paraguay dan gusel basket maclari cikiyor onlarida degerlendir...
Dominikte iy alt ikinci yarı üst oluyor Paraguay da bi takım çok atıyor diğer takım sıçıyor