- 12,040
- 11,502
- 113
Beni aradilar kaç posta atabilirsin dediler postaci alımı varmış bende aksama kadar posta atarim dedimpostane genel mudurlugunden aranan var mı
Beni aradilar kaç posta atabilirsin dediler postaci alımı varmış bende aksama kadar posta atarim dedimpostane genel mudurlugunden aranan var mı
Tm e devletine bak işteGenel mudurlukden arıyorum dedı genel mudur degil
bunu buraya yazmıştım ama tekrar yazayım. pttden hiç kimse o kadar işinin içinde tebligatın var diye seni aramaz. tebligat sana ulaşır zaten bi şekilde.postane genel mudurlugunden aranan var mı
Ulan gökhan 😀Beni aradilar kaç posta atabilirsin dediler postaci alımı varmış bende aksama kadar posta atarim dedim
Yeni nesil deil artık eskidi onlarda 3 4 yıllık tecrübe sahibi adamlarhayırdır yeni nesil dolandırcılar mı aradı yine
Kırmızı@Gokhandgnc35 kırmızı mı siyah mı hızlı cevap
Siyah geldi gökhanım gitti haftalık kayıp bonusu 😀Kırmızı
Olamaz ya olamazzzzzz 🤣Siyah geldi gökhanım gitti haftalık kayıp bonusu 😀
Vergi borcu olan yere baktım araba vergisi birde trafik cezası var Baska bir sey yokvergi borcu yaz oraya bak
Gelse cukkalancaktın 😀Olamaz ya olamazzzzzz 🤣
Tm o zaman mehmet parti veerVergi borcu olan yere baktım araba vergisi birde trafik cezası var Baska bir sey yok
Vergi borcu olan yere baktım araba vergisi birde trafik cezası var Baska bir sey yok
Gene haram yiyemedik çok şükür 🤣Gelse cukkalancaktın 😀
uyap a bakcaksın oraya değilVergi borcu olan yere baktım araba vergisi birde trafik cezası var Baska bir sey yok
sadece ilk sayfada 4-5 tane para talebi vardı diğer sayfaları yazmıyorum bile normal silinmesi yoksa alayı ban yiyecektiSu nesineden 320k koyan elemanin konu silinmis odedimi site bilgisi olan varmi
Nasıl bakcamuyap a bakcaksın oraya değil