- 8,876
- 9,607
- 113
Beyler sakın ola yatırım yapmayın bu siteye, 2 3 ay önce temsilcilerinden biri ulaşmıştı 5k yatirim yapmıştım hesabi hemen kapatmışlardı bilginiz olsun dikkat edin
Yaşımi ne bilcen ne garip adamlar var madem 200 kazanmak istiyosan 50 50 şansına bı el güvenip bas ben senin aldığın nefes kadar tek el oyun oynayarak iki katına cikardim tabi maksat 2 katı ise martingale yaparsan bittinonun yaşı kadar rulet oynadım kırmızı siyah ile para kazanabileceğini sanıyor ömründe hiç zerodan topun cıktıgını dahi görmemiştir laval okuyor işte. Bi akıllı kendisi
Allah Allah harbimi reiss sıkıntı ozaman agaBeyler sakın ola yatırım yapmayın bu siteye, 2 3 ay önce temsilcilerinden biri ulaşmıştı 5k yatirim yapmıştım hesabi hemen kapatmışlardı bilginiz olsun dikkat edin
Harbi aq, yatırım yapan ebesininkini görür, hemen engellerlerAllah Allah harbimi reiss sıkıntı ozaman aga
Vallaha sağol ağacım söylemen iyi oldu vallaha vay namussuzlara bak sen yoluna çıkmislarHarbi aq, yatırım yapan ebesininkini görür, hemen engellerler
sen makinasın makiinaaaa 😁onun yaşı kadar rulet oynadım kırmızı siyah ile para kazanabileceğini sanıyor ömründe hiç zerodan topun cıktıgını dahi görmemiştir laval okuyor işte. Bi akıllı kendisi
birader amma boş yaptınız la alt tarafı 200tl atacaksın hiç mi 200tl kupona basmadınız 400tl ödemeyen site mi var bu devirde benim kupon yatmasa çekim verirdim yattıÇekim yapan yok galiba
Arkadaş boş yapan ben miyim sen msn soru sordum sadece.birader amma boş yaptınız la alt tarafı 200tl atacaksın hiç mi 200tl kupona basmadınız 400tl ödemeyen site mi var bu devirde benim kupon yatmasa çekim verirdim yattı
Destek ne dedi. Bağlandin mi tekrar50 TL eklediler uyelik bonusu rulette 200 yaptım sonra 200 yatırım istediler cevrim yaptım ve sonuç bam engellediler sağlık olsun demem oki ödeme yapmıyor Pragbet510.com
50 TL eklediler uyelik bonusu rulette 200 yaptım sonra 200 yatırım istediler cevrim yaptım ve sonuç bam engellediler sağlık olsun demem oki ödeme yapmıyor Pragbet510.comArkadaş boş yapan ben miyim sen msn soru sordum sadece.
Millet ödeme yapmadı diyor
Lisanslı değil galiba50 TL eklediler uyelik bonusu rulette 200 yaptım sonra 200 yatırım istediler cevrim yaptım ve sonuç bam engellediler sağlık olsun demem oki ödeme yapmıyor Pragbet510.com
200 yaptım yatirmam o zaman50 TL eklediler uyelik bonusu rulette 200 yaptım sonra 200 yatırım istediler cevrim yaptım ve sonuç bam engellediler sağlık olsun demem oki ödeme yapmıyor Pragbet510.com
Baglandım 200 tl yatırım yaptım cevrim yaptım çekim verdim hesabım kısıtlandı dedim engelledi heryerden alttarafı 550 TL 🤣🤣🤣Destek ne dedi. Bağlandin mi tekrar
Sohbetten atıyor hıc bir yere giremiyorsun200 yaptım yatirmam o zaman
birini engellemisler parasini alip dedigine geldiHarbi aq, yatırım yapan ebesininkini görür, hemen engellerler