- 0
- 0
- 0
bu arada bu rulet denen oyuna bulaşmayın bataklıktır enaz 8 9 gitti bataklık bir oyun sakın bulaşmayın kolay gelsin
bana da ruletten 10.000 geldi oynamasını bilen kazanırbu arada bu rulet denen oyuna bulaşmayın bataklıktır enaz 8 9 gitti bataklık bir oyun sakın bulaşmayın kolay gelsin
Kardeş ilgisi yok hayatında maç kere rulet oynadin 1 defa oynamışsin sürekli oynarsan kesinlikle zarar ediyorsun ruletden kimse kazanamaz her türlü de iddasina varinbana da ruletten 10.000 geldi oynamasını bilen kazanır
kardeşim ne 1 defası 8 ayda 10000 ile 12000 arası kar ettimKardeş ilgisi yok hayatında maç kere rulet oynadin 1 defa oynamışsin sürekli oynarsan kesinlikle zarar ediyorsun ruletden kimse kazanamaz her türlü de iddasina varin
Ne dedim sana hırs yaptım tamamlıycamHayirli bayramlar erdem bey biliyosunuz bu işi
Erdem usta nasıl tamamladin cevrimi rulet denen oyun bela oyun bana göre bataklık rulet ile mi kazandın başka oyun ile mi?Ne dedim sana hırs yaptım tamamlıycam
Ya usta bence kimse kazanamaz bu oyundan çünkü oyundakilrt falan da diyor illa kaybediyorsun en sonunda diye sen nasıl yaptın sayı ile yaptın büyük ihtimalle taktiğin varsa paylaş da usta ben de kazanayımkardeşim ne 1 defası 8 ayda 10000 ile 12000 arası kar ettim