150 TL yatırım istiyorÇevrim bitti
3000 çekim vericem bakalım.
Çok zor slotta çevrim yapmak şans bela geldi.
Ekli dosyayı görüntüle 512850
150 TL yatırım istiyorÇevrim bitti
3000 çekim vericem bakalım.
Çok zor slotta çevrim yapmak şans bela geldi.
Ekli dosyayı görüntüle 512850
Kimlik ve selfie istendi şimdi sonra 150 TL yatırım isteniyor150 TL yatırım istiyor
Atmayacaksin dimi 😂😂kimlikte atılmaz ne olduğu belli olmayan siteyeKimlik ve selfie istendi şimdi sonra 150 TL yatırım isteniyor
Sponsor oldu şuan buraya bakalım beklemedeyimAtmayacaksin dimi 😂😂kimlikte atılmaz ne olduğu belli olmayan siteye
Ben yaptım 😂kasada 2400 kaldı tek sıkıntı çeken biri ben çektim demesini bekliyorum12.500 TL Cevrim , başaracak olana şimdiden tebrikler D
Kimlik selfie isteniyor red yedi çekim benim.Ben yaptım 😂kasada 2400 kaldı tek sıkıntı çeken biri ben çektim demesini bekliyorum
😂Ben seni bekliyom senin çekimin gelsinde ben sonra çekim vericem.Kusura bakma seni biraz yem gibi kullanmış gibi oluyom amaKimlik selfie isteniyor red yedi çekim benim.
kimlik selfie mi atmak lazım çekim için kral ne dediler sanaKimlik selfie isteniyor red yedi çekim benim.
Evet kimlik ve selfie 150 TL yatırım Max 5000 çekim..kimlik selfie mi atmak lazım çekim için kral ne dediler sana
minimum varmı şuan tam 5 k kaldı 1148 tl de çevrimEvet kimlik ve selfie 150 TL yatırım Max 5000 çekim..