Kanka desteğe nasıl bağlanıyon yaTelefon numarası yok
Kanka desteğe nasıl bağlanıyon yaTelefon numarası yok
Yazıyom yarım saat sonra yazıyorKanka desteğe nasıl bağlanıyon ya
Hahahahah ahmet abi birazdan muckss yapacak la rauf hahahah
canlıya baglan duzeltıyorlarKanka desteğe nasıl bağlanıyon ya
Knk deneme bonusu varmı. Dcanlıya baglan duzeltıyorlar
2 TL SILECEKLERINE 100 TL YI SILMISLERHavale ile çekim 250 tl dediler Red edildi bakiye 2 tl silmişler 100 tl yiEkli dosyayı görüntüle 53527
Şansımı skm2 TL SILECEKLERINE 100 TL YI SILMISLER
baglan canlıya duzeltsınlerŞansımı skm
Lisans sahtede nolacak tc istemiyo site herkes parasni da cekti. Napsnlar lisans sahte diye gerimi yollasnlar siteye parayiLisans sahte uyarması benden Linkine bakarsanız lisansın anlarsınız
Çekim yapan varmiLisans sahtede nolacak tc istemiyo site herkes parasni da cekti. Napsnlar lisans sahte diye gerimi yollasnlar siteye parayi
Saddce benm bildgm 7 8 kisi var. Diger yerlerdede gordm ceken cok .Çekim yapan varmi
250 tl yap dediler bana havale ile çekmek içinLisans sahtede nolacak tc istemiyo site herkes parasni da cekti. Napsnlar lisans sahte diye gerimi yollasnlar siteye parayi
Hayır...Adam para çektim diye gider para yatırır hata kaza bir şeyler vurur çekemez parasını...Öyle dar düşünmeLisans sahtede nolacak tc istemiyo site herkes parasni da cekti. Napsnlar lisans sahte diye gerimi yollasnlar siteye parayi
At 2.50 orana250 tl yap dediler bana havale ile çekmek için
Deneme bonusunu odeyen site kucuk yatrmli meblalarida oder. Lisansa cok taklma cogu betconun hatta en saglam dedgmz sitleerin bile lisansi yokHayır...Adam para çektim diye gider para yatırır hata kaza bir şeyler vurur çekemez parasını...Öyle dar düşünme