- 4,914
- 3,730
- 113
Eyw dost saolasın bu basketçi varmı listede10 kişiye atıldı birinin hesap gelmedi daha denilen kişilere attık benle beraber 12 yanlışlık yok bol şans
Eyw dost saolasın bu basketçi varmı listede10 kişiye atıldı birinin hesap gelmedi daha denilen kişilere attık benle beraber 12 yanlışlık yok bol şans
Son iki adımda vardım ismimi de sen söylemiştin ama listeye eklenmemişiz hiç problem yok en azından alan dostlar oldu güle güle harcasınlar eyvallah.Eyw dost saolasın bu basketçi varmı listede
Ağa yoksan ben atıcam ama İnan kimsede suç yok paravermek için Dm den yazdım sanaBoşver hocam ya hadi cümleten hayırlı geceler
Dost sen iyi kalbli birisin kimsenin kalbi kirilmasin😍Ağa yoksan ben atıcam ama İnan kimsede suç yok paravermek için Dm den yazdım sana
Konuya yazdım sen yoksun dağıtım olmuş öle geliyon haksızmıyım
Hocam çalışıyorum moladayken takip ettim iki adımını napim elimde değil sonuçta el işindeyiz,dmden sordun ona cevap verebildim ondan sonra müsait olup bakamadım burayaAğa yoksan ben atıcam ama İnan kimsede suç yok paravermek için Dm den yazdım sana
Konuya yazdım sen yoksun dağıtım olmuş öle geliyon haksızmıyım
Sonradan sen ozanı ekledin onada attık sonradan sen seçtiysen ben görmedimEyw dost saolasın bu basketçi varmı listede
Abi ozanın tek mesajı takip edeyim mi olmuştu ben son iki adımda full vardım bakabilirsin ama canın sağolsun gözden kaçmışSonradan sen ozanı ekledin onada attık sonradan sen seçtiysen ben görmedim
Valla dost söyledim ben ona kalmışHocam çalışıyorum moladayken takip ettim iki adımını napim elimde değil sonuçta el işindeyiz,dmden sordun ona cevap verebildim ondan sonra müsait olup bakamadım buraya
Tek adımda varmışsın kardeşim ben başa ortaya sona bakarım bizlik bişey yok konu sahibi seçerse atar sanadaAbi ozanın tek mesajı takip edeyim mi olmuştu ben son iki adımda full vardım bakabilirsin ama canın sağolsun gözden kaçmış
Canan senin yan hesapmı bu az şüphelendimValla dost söyledim ben ona kalmış
Hemşerim abi o 😂Canan senin yan hesapmı bu az şüphelendim
Ahmo sen misin lanNeyse konu kapansın diye söylüyorum hepiniz sağolun varolun,reyis dmden iletişime geçti benimle bana da gönderim sağladı herkese hayırlı geceler
Aynen kanka onu ayrı arayın beni ayrı arayin iş sonu 2k alırım kapulmuCanan senin yan hesapmı bu az şüphelendim
Ahmo kim üstad?Ahmo sen misin lan
Savaş kardeş senlik durum yok basketçide sorun ben hallediyom saolasınCanan senin yan hesapmı bu az şüphelendim
Dost bundan sonra konuya belli sart getirki netlik olsun sen iyi dusunuyon herkese ulasayim diyosun ama sonu yok bu islerin belli kural olursa kafa rahat olur yoksa gordugun gibi karisiyor neyse diyelim iyi geceler cumlettenSavaş kardeş senlik durum yok basketçide sorun ben hallediyom saolasın
MuckDost bundan sonra konuya belli sart getirki netlik olsun sen iyi dusunuyon herkese ulasayim diyosun ama sonu yok bu islerin belli kural olursa kafa rahat olur yoksa gordugun gibi karisiyor neyse diyelim iyi geceler cumletten