Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ptt Hk.

lockmoney

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,230
444
83
Hocam aynı numara az önce beni aradı ve sana dediği şeylerin aynısını söyledi.Aynen aynen gelsin eve dedim kapattım.Sende sonrasında ne oldu?
Diyer forumda numaralar açık şekilde verildi bu sefer forumdakiler aradı onları dolandırıcılıktan işlem başlatılacak diye telefonu kapattılar 🤣🤣🤣

yirmisekiz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
468
171
43
ayni seriden numara aradi. Adres verdim. Herhalde uyduruktan bir kagit yollarlar. Arayip egleniriz biz de

yordu12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,126
286
83
Sana ne dediselerse banada onu

Ordu5252

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,149
2,372
113
az once bırı aradı altındag ptt ceza dosyam varmıs aradım avukat no su verdı onuda aradım kulanıcı adım ve tc ımn ik 3 hanesını ve son 3 hanesını soyledı bu ıplerden uyelıkler mevcut dedı adliyeye gitmeden odersem 4800 tl magdur sayılacakmısım 18 bın tlık cea yemıcekmısım avukat ısmıne baktım antalya da trafık sen nereden aradın benı dedım ankara dedı uzlastırıcıymıs dedım karakola veya adlıyeye gıdıcem orda gozukmezmıs e devlettede yok ceza karı sınırlendı yarın ceza dusunce gorursunuz dedı kapattı
banda bunu dedıler

Ordu5252

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,149
2,372
113
0543 ile başlayan bir numara aradı beni adımı soyadımı söyledi bir ceza dosyanız var dedi ev adresinize ulaşılmadı ceza kağıdınız muhtarlığa bırakılacak dedi me cezası diyorum bilmiyoruz diyor bu doğru olabilirim sizce
0543108 56 18 mı aradı senı

gecesiyah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,108
1,871
113
aha aynı numara arayan
Bide kibar bayan diyor sen Akif değilsen Akif’e söyle ceza gelmiş akifim diyorum kafa buldum benim le baş edemedi eğlendim biraz bunlar data satın almış bilgilerimizi ama ben hiç bir sitede adresimi doğru yazmam ne olur ne olmaz

Ordu5252

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,149
2,372
113
hangı sıte acaba kesın betsoff benımkı

mrtk1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
350
122
43
az once bırı aradı altındag ptt ceza dosyam varmıs aradım avukat no su verdı onuda aradım kulanıcı adım ve tc ımn ik 3 hanesını ve son 3 hanesını soyledı bu ıplerden uyelıkler mevcut dedı adliyeye gitmeden odersem 4800 tl magdur sayılacakmısım 18 bın tlık cea yemıcekmısım avukat ısmıne baktım antalya da trafık sen nereden aradın benı dedım ankara dedı uzlastırıcıymıs dedım karakola veya adlıyeye gıdıcem orda gozukmezmıs e devlettede yok ceza karı sınırlendı yarın ceza dusunce gorursunuz dedı kapattı
banda bunu dedıler
banada aynısını söylediler ne şekil küfr ediceğimi bilmiyorm çok geçmedi1-2 dk anladm dolandrıcı oldugunu ama rengim korkudan atmadı değil anlayana kadar :D:D

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,318
15,398
113
5618 beni arayan numara da Kahpenin doğurduğu ana avrat.7 sülalesine sovdum engelledi bizim.arkadasi da aramış ayiktirdiydim

Boğaz köprüsünün orotasında bacak omza yapar s... hem.asya hem avrupa izler demiş koptum aq : )))

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,318
15,398
113
Bence bu işi sitelerde.calisip da ayrılan elemanlar yapıyor çünkü ellerinde bu kadar data olması başka açıklaması yok herşeyi biliyorlar

Mustafa1987

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,481
553
113
Benide aradi kajpeler ilk soyledigim laf tatlim bana acik acik soylermisjn parayami ihtiyacin var dedim nasil yani beyefendi dedi bende dedimki babam benjm cok zengin oderjm borclarini ama bi sartjm var seninle 1 hafta boyunca sex yapicaz dedjm sapik dedi kapati suratima :)

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,958
573
113
dolandırıcı bunloar benıde aradılar kufur ettım dahada aramadı

darkness

Tanınmış üye