Tabikide hayırArkadaşlar pandemi param yatmış yarın pttden çekicem fakat kimliğim ve ehliyetim uzakta abimlerde kaldı fotoğrafı var yazıcıdan çıkarsam işlem yaparlarmı fotokopisi ile
Geçici kimlikler, normal kimlikler gibi Nüfus Müdürlüğü aracılığıyla alabiliyor. Kimlikleri olmayan bireyler, yeni kimlik başvuru işlemleri sırasında, yetkililere geçici kimlik almak istediğini bildirmesi gerekiyor. Geçici kimlik belgesi talep edilmemesi durumunda, kişilere geçici bir kimlik verilmiyor.11 Haz 2021Arkadaşlar pandemi param yatmış yarın pttden çekicem fakat kimliğim ve ehliyetim uzakta abimlerde kaldı fotoğrafı var yazıcıdan çıkarsam işlem yaparlarmı fotokopisi ile
Gecici kimlik almasi icin kayitli ikametgahida olmasi lazim onuda yazalimda lazim olurGeçici kimlikler, normal kimlikler gibi Nüfus Müdürlüğü aracılığıyla alabiliyor. Kimlikleri olmayan bireyler, yeni kimlik başvuru işlemleri sırasında, yetkililere geçici kimlik almak istediğini bildirmesi gerekiyor. Geçici kimlik belgesi talep edilmemesi durumunda, kişilere geçici bir kimlik verilmiyor.11 Haz 2021
hocam kayıp değil kimlik anlamdın sen fotokopiyle işlem yapmazlarmıGeçici kimlikler, normal kimlikler gibi Nüfus Müdürlüğü aracılığıyla alabiliyor. Kimlikleri olmayan bireyler, yeni kimlik başvuru işlemleri sırasında, yetkililere geçici kimlik almak istediğini bildirmesi gerekiyor. Geçici kimlik belgesi talep edilmemesi durumunda, kişilere geçici bir kimlik verilmiyor.11 Haz 2021
ikametgah kağıdımı hocamGecici kimlik almasi icin kayitli ikametgahida olmasi lazim onuda yazalimda lazim olur
Ciddi soruyor olamazsın..fotokobi ile işlem sağlanmazhocam kayıp değil k
hocam kayıp değil kimlik anlamdın sen fotokopiyle işlem yapmazlarmı
hocam ben ptt müş. hizm. aradım bana dedi fotokopi ilede işlem yapılabilir şubenin insiyatifine bağlı diyeTabikide hayır
ben seni anladım kayıp değil yapabilecegin en kolay işlem bu kimlik uzakta diyorsun bir nevi kayıp zaten.hocam kayıp değil k
hocam kayıp değil kimlik anlamdın sen fotokopiyle işlem yapmazlarmı
hocam ben ptt müş. hizm. aradım bana dedi fotokopi ilede işlem yapılabilir şubenin insiyatifine bağlı diyeCiddi soruyor olamazsın..fotokobi ile işlem sağlanmaz
yıl 2021 fotokopi ile kim işlem yapabilir. Entresan onu yapacak kimse yoktur. Herkez fotokopi ile banka gidip kredi ceksinhocam ben ptt müş. hizm. aradım bana dedi fotokopi ilede işlem yapılabilir şubenin insiyatifine bağlı diye
hocam ben ptt müş. hizm. aradım bana dedi fotokopi ilede işlem yapılabilir şubenin insiyatifine bağlı diye
Dedikleri imkansız dostum git kayıp başvurusu yap geçici kimlik ile işlem yap zaten polis felan ceviree kimlik taşımamanin cezası varhocam ben ptt müş. hizm. aradım bana dedi fotokopi ilede işlem yapılabilir şubenin insiyatifine bağlı diye
peki bişey sorcam hocam nüfüs müdürlüğü randevu alcam kendi ikametimin bulunduğu ilçedenmi almak zorundayımyıl 2021 fotokopi ile kim işlem yapabilir. Entresan onu yapacak kimse yoktur. Herkez fotokopi ile banka gidip kredi ceksin
Maske var herkesde yüz gorunmuyor. Abine sole senin kimlikle ptt gitsin alsın sonrada sana gondersin bu kadar basit 😀Arkadaşlar pandemi param yatmış yarın pttden çekicem fakat kimliğim ve ehliyetim uzakta abimlerde kaldı fotoğrafı var yazıcıdan çıkarsam işlem yaparlarmı fotokopisi ile
Yani kimliksiz gezilirmi bide bu donemde 😀söyle abine göndersin kimliğini
aynen o kadar beklemiş söyle abine göndersin geldiği zaman çekersinYani kimliksiz gezilirmi bide bu donemde 😀