Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet PTT İle İlgili

vedo60

Üye
Yeni Üye
37
8
8
Arkadaşlar pandemi param yatmış yarın pttden çekicem fakat kimliğim ve ehliyetim uzakta abimlerde kaldı fotoğrafı var yazıcıdan çıkarsam işlem yaparlarmı fotokopisi ile

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,770
78,051
113
Hayir yapmazlar oyle olsa herkes birbiri adina para alir

sonerdinho53

SON DURAK İNTİHAR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,971
1,485
113
Arkadaşlar pandemi param yatmış yarın pttden çekicem fakat kimliğim ve ehliyetim uzakta abimlerde kaldı fotoğrafı var yazıcıdan çıkarsam işlem yaparlarmı fotokopisi ile
Geçici kimlikler, normal kimlikler gibi Nüfus Müdürlüğü aracılığıyla alabiliyor. Kimlikleri olmayan bireyler, yeni kimlik başvuru işlemleri sırasında, yetkililere geçici kimlik almak istediğini bildirmesi gerekiyor. Geçici kimlik belgesi talep edilmemesi durumunda, kişilere geçici bir kimlik verilmiyor.11 Haz 2021

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,770
78,051
113
Geçici kimlikler, normal kimlikler gibi Nüfus Müdürlüğü aracılığıyla alabiliyor. Kimlikleri olmayan bireyler, yeni kimlik başvuru işlemleri sırasında, yetkililere geçici kimlik almak istediğini bildirmesi gerekiyor. Geçici kimlik belgesi talep edilmemesi durumunda, kişilere geçici bir kimlik verilmiyor.11 Haz 2021
Gecici kimlik almasi icin kayitli ikametgahida olmasi lazim onuda yazalimda lazim olur

vedo60

Üye
Yeni Üye
37
8
8
hocam kayıp değil k
hocam kayıp değil kimlik anlamdın sen fotokopiyle işlem yapmazlarmı

sonerdinho53

SON DURAK İNTİHAR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,971
1,485
113
hocam kayıp değil k

hocam kayıp değil kimlik anlamdın sen fotokopiyle işlem yapmazlarmı
ben seni anladım kayıp değil yapabilecegin en kolay işlem bu kimlik uzakta diyorsun bir nevi kayıp zaten.
Sadece para olarak düşünme yolda kaza olur. Kavga olur. Hırsızlık olur kimliksiz zaten başın belaya girecek gidip yapacagın iş bu

sonerdinho53

SON DURAK İNTİHAR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,971
1,485
113
hocam ben ptt müş. hizm. aradım bana dedi fotokopi ilede işlem yapılabilir şubenin insiyatifine bağlı diye
yıl 2021 fotokopi ile kim işlem yapabilir. Entresan onu yapacak kimse yoktur. Herkez fotokopi ile banka gidip kredi ceksin

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,770
78,051
113
Turkiyede kimlik olmadan islem yapacagin tek yer hastane acili dostum yanlis bilgilendirmis seni
hocam ben ptt müş. hizm. aradım bana dedi fotokopi ilede işlem yapılabilir şubenin insiyatifine bağlı diye

erdalbakkal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
9,259
3,918
113
Dedikleri imkansız dostum git kayıp başvurusu yap geçici kimlik ile işlem yap zaten polis felan ceviree kimlik taşımamanin cezası var

Blackman

⚫🔴
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,595
12,746
113
Maske var herkesde yüz gorunmuyor. Abine sole senin kimlikle ptt gitsin alsın sonrada sana gondersin bu kadar basit 😀