Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet PTT İle İlgili

sonerdinho53

SON DURAK İNTİHAR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,971
1,485
113
peki bişey sorcam hocam nüfüs müdürlüğü randevu alcam kendi ikametimin bulunduğu ilçedenmi almak zorundayım
farketmiyor. Kaybettin olarak başvuru yaptıgın için sorun yok.
Yada abin neredeyse bi tshirt birşey vs. içine koyup bantlasın kargoya versin en fazla geleceği 2gün

sonerdinho53

SON DURAK İNTİHAR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,971
1,485
113
Ama dediğim gibi kimliksiz olay zaten.
Herşey olabilir dışarda bakkala gidersin kapıda kaza olur.
Dükkana hırsız girer birşey olur. Zaten kimliksiz gezmek yasak kimseye dert anlatmazsın o yüzden ya git kayıp diye yenisini al yada göndersinler kargoyla al zor birşey degil

vedo60

Üye
Yeni Üye
37
8
8
Ama dediğim gibi kimliksiz olay zaten.
Herşey olabilir dışarda bakkala gidersin kapıda kaza olur.
Dükkana hırsız girer birşey olur. Zaten kimliksiz gezmek yasak kimseye dert anlatmazsın o yüzden ya git kayıp diye yenisini al yada göndersinler kargoyla al zor birşey degil
hocam şimdi elimde telefonla kimliğimin fotoğrafı ile gitsem işlem yapmazlarmı kesin

44erman44

Kayısı Kent
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,608
5,488
113
Yav arkadaş seni gerçekten tebrik ediyorum bravo güzel bir konu açmışsın herkes bilgilendi:)
Hangi çağda yaşıyoruz fotokopi veya resimle hangi kurum işlem yapar???

sanameterio

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,904
3,193
113
Dostum kimliğin ne kadar uzakta kalmış olabilir ki. Şehir dışında biyerde ise hızlı kargoya versinler 1 günde gelir yarın değil ertesi gün al paranı. Fotokopi ile hiç bir kurum işlem yapmaz kesinlikle

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,552
19,154
113
Dostum kimliğin ne kadar uzakta kalmış olabilir ki. Şehir dışında biyerde ise hızlı kargoya versinler 1 günde gelir yarın değil ertesi gün al paranı. Fotokopi ile hiç bir kurum işlem yapmaz kesinlikle
Fotokopyle halk bankasından para çektim tamamen insiyatife bağlı pttyi bilmem ama

sanameterio

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,904
3,193
113
Fotokopyle halk bankasından para çektim tamamen insiyatife bağlı pttyi bilmem ama
O işlemi gerçekleştiren kişiyi şikayet etsen işten atarlar. Yani resmi olarak hukuksuz ama işte hukuk dinleyen yok. Belki senin işini o an halletti o kişi. Ama demek senin kimliğinin fotosunu birisi çekse gitse o bankaya senin parani senden habersiz çekecek.senin ruhun bile duymadan.

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,552
19,154
113
Tşk ederim
O işlemi gerçekleştiren kişiyi şikayet etsen işten atarlar. Yani resmi olarak hukuksuz ama işte hukuk dinleyen yok. Belki senin işini o an halletti o kişi. Ama demek senin kimliğinin fotosunu birisi çekse gitse o bankaya senin parani senden habersiz çekecek.senin ruhun bile duymadan.
Bilgi için

TorontoRaptors

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,778
1,781
113
hocam şimdi elimde telefonla kimliğimin fotoğrafı ile gitsem işlem yapmazlarmı kesin
Niye bu kadar direniyorsun anlam veremedim. Abin yurtdışında yaşamiyorsa ki yasamiyordur TC kimliğin ondaysa şehir dışındaysa hızlı kargo ile aynı gün içinde bile teslim ediyorlar.

Nicksiz00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,232
17,858
113
15 temmuzda bir daha yatabilir kesin değil ama teklif edildi